Kohti Jyväskylän pentunäyttelyä - Aatoksen kanssa



Viikon päästä eletään jo maaliskuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös sitä kuukautta, kun Jyväskylän paviljongissa järjestetään jo toistamiseen Kids & Pets Lapsi -& lemmikkimessut sekä samassa yhteydessä tietysti myös Royal Canin-pentunäyttelyt.

Kuten jo aiemmassa blogitekstissä tulin maininneeksi, jatkan tänäkin vuonna hyväksi ja toimivaksi todettua yhteistyötä itse messujen ja Showlinkin kanssa. Kerroin myös palaavani pentunäyttelyssä kehään, mutta silloin en maininnut vielä kenen kanssa. Onko meille kaikessa hiljaisuudessa muuttanut kolmas koira? Ei sentään. Saanko kuitenkin esitellä...

Kuva - Julia Hakula

Hän on Aatos, viralliselta nimeltään Zebec Quality Choice ja samalta kasvattajalta kuin Syke. Minä olen saanut ilon, sekä kunnian esittää tämän lupaavan herrasmiehen alun Jyväskylän pentunäyttelyssä. Omat ja pienet haasteensa tähän kaikkeen tuo kuitenkin se, että Aatos asuu Vehmaalla ja allekirjoittanut Jyväskylässä ja näin ollen mitään intensiivistä harjoittelua ei ole tiedossa. Mutta...minä jos joku rakastan haasteita ja uskon kyllä, että päästään Aatoksen kanssa nopeasti samalle aaltopituudelle. Ihan täysin kylmiltään kehään ei kuitenkaan tarvitse mennä, sillä Aatos saapuu jo hyvissä ajoin ennen näyttelyä Jyväskylään. Ehdin siis hyvin harjoitella sen kanssa kaiken oleellisen ja tarvittavan.

Aatos on siitä erityinen koira, sillä kasvattaja antoi minulle täydet valtuudet keksiä koko pentueelle viralliset nimet. Kiitokset jo näin etukäteen Aatoksen omistajalle, Julialle, että luotat tämän komeuden minun käsiini.

Miten näyttelyyn valmistaudutaan? Mitä pennun kanssa kannattaa harjoitella? Miten tuomarin käsittelystä tehdään koiralle mukava tilanne? Tätä ja kaikkea muuta huikeaa on luvassa, kun tästä alkaa meidän matka kohti Jyväskylän pentunäyttelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti