Syke - punainen pikkusintti


"Punainen pikkusintti"

Syntynyt: 9/2017

Agility: Pikkumini 1.lk
Koiratanssi: FS ALO

Terveys: 
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä: LTV4 - VA0
Polvet 0/0 (2018)
1/2 (2020)
Molemmat polvet operoitu (2021)
Steriloitu 8/2018


Syke on pitkään ja hartaasti odotettu uusi perheenjäsen, jo 2 vuotta sitten sanoin haluavani tietyltä nartulta pennun. 

Tämä punaisena pikkusinttinä tunnettu sähikäinen ei tunnu hätkähtävän mitään eikä ketään. Syke on luonteeltaan rohkea sekä avoin ja se tuntuu rakastavan kaikkia ihmisiä tässä maailmassa. Kun taas Heka on sellainen "yksinäinen sielu", Syke on siitä täysi vastakohta. Myös Syke rakastaa tehdä asioita ja sillä on palava halu tehdä töitä. 

Mitä Syke harrastaa?

Päälajimme on tottakai agility. Syke aloitti agilityyn suuntaavan harjoittelun saman ikäisenä kuin Heka aikoinaan ja niin ikään saman seuran pentukurssilla. Syke on osoittanut samaa intohimoa ja draivia lajia kohtaan ja veikkaan, etten tule nopeuden suhteen pääsemään yhtään sen helpommalla. 

Agilityn ohella Syke on opetellut myös erilaisia temppuja ihan jo pelkän kehonhallinnan vuoksi, mutta hieman kutkuttaisi palata takaisin myös koiratanssin pariin. Joku rauhallisempi laji agilityn rinnalle on kehitettävä ja luulen, että tässä on se kaipaamani tanssipartneri. 

Syke kävi pentuna kahdessa pentunäyttelyssä, mutta itse varsinaisissa näyttelyissä ei hänelle ole sijaa alapurennan vuoksi. Mätsäreissa sen sijaan käydään silloin tällöin ihan vain yhteisen ajan puitteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti