Muistoissa
Tange Lita Oleci Of Favorits "Jimi"

*10.9.2004 - 1.4.2015*

"Syliin taivaan sinisen, syliin tähtien ja kuun hellään huomaan nukahtaa sä voit..."

Jimi oli luonteeltaan hyvin rauhallinen, oman arvonsa tunteva sekä aika paljon omissa oloissaan viihtyvä, herkkä hienostolainen. Jos asiaa oltaisiin kysytty Jimiltä ja se olisi osannut vastata, sen mielestä mikään tässä maailmassa ei ollut parempaa kuin saada viettää aikaa ihmisten syleissä rapsuteltavana ja silitettävänä.

Rauhallisen luonteensa vuoksi Jimi oli erittäin hankalasti motivoitavissa, minkä vuoksi siitä ei toivomaani harrastuskoiraa koskaan tullut. Periaatteeni kuitenkin koirien kanssa on se, että niiden kanssa harrastetaan jotakin. Agilityn, tokon ja koiratanssin suljeuduttua pois, aloitin Jimin kanssa kaverikoiratoiminnan. Tämä harrastus sopi Jimille täydellisesti, sillä siellä sen luonne ja ominaisuudet pääsivät loistamaan. Mikään ei ollut niin mukavaa ,kuin käpertyä jonkun syliin kerälle saamaan rapsutuksia. 

Kuva - Salla Kuikka

Jimi oli ensimmäinen oma koirani ja sellaiseksi se oli aivan täydellinen. Ei voisi parempaa koiraa ensimmäiseksi koiraksi toivoa. Jimi tapasi elämänsä aikana monia ihmisiä joiden sydämet se sulatti omalla rauhallisella ja kiltillä olemuksellaan.

Jimin parhaimpia saavutuksia

*Tahtitassut Ry:n kannustuskiertopalkinto 2008
*Ansioitunut kaverikoira 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti