Dagsmark Petfood Oy - esittelypäivä Rahulassa

Yhteistyössä: Dagsmark Petfood Oy

Vuosi käynnistettiin Dagsmark Petfood Oy:n osalta perjantaina, kun Jyväskylän Rahula-myymälässä järjestettiin esittelypäivä. Alunperin tarkoitus oli mennä ihan vain käymään paikanpäällä sekä tietysti täydentämään koirien ruokavarastot, mutta Rahula otti yhteyttä ja kysyi olisiko meidän mahdollista tulla heille vieraiksi samaan aikaan. Tottakai tähän suostuin ja hetkellisen pohdinnan jälkeen päätin, että edustamaan lähtee Heka. Osa-aikaeläkäläinen sai ihan omaa aikaa minun kanssani.

Kuva - Rahula Jyväskylä

Ihmisiä oli perjantaihin nähden vilkkaasti liikkeellä. Heka on jo todellinen nimi ihmisten huulilla, sillä paikanpäällä kävi useita koiranomistajia jotka halusivat nimenomaan kuulla Hekan (jo taakse jääneistä) suolisto-ongelmista lisää. Kuten olen jo useampaan otteeseen todennut, Hekan suolisto ei ole koskaan pysynyt näin hyvässä kunnossa millään muulla ruualla ja on hienoa saada kertoa siitä ihmisille ihan kasvotusten. 

Sain Dagsmarkin tuote-esittelijältä hurjasti uutta tietoa mm. ruokien valmistuksesta ja olen nyt entistäkin onnellisempi siitä, että meillä molemmat koirat syövät täysin kotimaista kuivaruokaa. Esittelijä toi meille vielä samoilla bensoilla lisää ruokaa peräti 12 kilon edestä. Näillä pärjätään pitkälle kevääseen saakka.


Päivän lopuksi Rahula kiitti meitä vierailusta aivan ihanalla herkkupussilla, jonka he olivat täyttäneet kuivatuilla, kotimaisilla kanafileillä sekä meidän lempi-treenimakkaroilla. Lämmin kiitos Rahula! Tähän liittyen ilmi tuli myös sellainen asia, että Rahula haluaisi liittyä meidän tukijoukkoihin! Tästä tulette kuulemaan myöhemmin lisää.

Kevät tulee olemaan siitä hienoa aikaa, että Heka ja Syke laittavat molemmat vuorotellen vielä enemmän hynttyitä yhteen kotimaisuuden puolesta. Rahulan esittelypäivä oli vasta alkusoittoa. Nimittäin jo kahden viikon kuluttua pukkaa seuraavaa keissiä ja silloin edustustehtäviin lähtee vuorostaan Syke. Tällä viikolla tapahtui vaikka ja mitä muutakin upeaa, en malta odottaa että pääsen kertomaan niistä teille lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti