Syke

Tammikuun ensimmäisenä päivänä kirjoittelin tuttuun tapaani ylös erilaisia ajatuksia, suunnitelmia ja tavoitteita tälle vuodelle. Viimeisimpänä (vaan ei suinkaan vähäisimpänä) tulin maininneeksi, että meidän elämään toivottavasti vihdoin ja viimein saadaan se kauan odotettu sekä toivottu, uusi laumanjäsen. Nyt se suunnitelma on käymässä ihan konkreettisesti toteen, kun 2½ viikkoa sitten tähän maailmaan putkahti tämä pienen pieni käärönen, joka vielä tässä vaiheessa muistuttaa ehkä enemmän tolleria kuin villakoiraa. Tämä pentunen on kuitenkin rodultaan kääpiövillakoira eli rotu ei tosiaankaan ole vaihtumassa. Väri sen sijaan vaihtuu sekä sukupuoli. Tämä tyttönen on väriltään punainen. Jokainen, joka minut tuntee hieman pidemmältä ajalta, muistaa kuinka olen jo kauan puhunut että seuraavaksi tähän taloon astelee joko aprikoosi tai punainen kääpiövillakoira. Itseasiassa aprikoosia kääpiövillakoiraa halusin jo ennen Jimin hankkimista, mutta nyt pidin pääni ja odotin tätä pentua todella kauan. Miksi halusin juuri tämän pennun? Mikä siitä tekee niin erityisen? Tästä ja kaikesta muusta tulen kirjoittamaan lisää hieman myöhemmin.

Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että kutsumanimi oli mietittynä jo ennen astutusta ja tässä hän nyt on...saanko esitellä:
SYKE

Molemmat kuvat ovat kasvattajan ottamia

3 kommenttia:

 1. Punainen? Ei taida olla "hyväksytty" väri Suomessa? Pitää mennä heti googlettamaan, miltä punainen villakoira näyttää isona �� Onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään on ihan virallinen väri. En oo ikinä kuullutkaan punaisista villakoirista, mutta aina oppii jotain uutta! 😄

   Poista
  2. Niinkuin ystävämmme google sen jo kertoikin, niin punainen on täysin hyväksytty väri villakoirilla :) Niitä on vielä vähemmän, joten siksi se ei värinä välttämättä sano monille mitään. Jos joku siitä tarkemmin kysyy, sanon että sellainen aika tumman aprikoosi :)

   Ja kiitos onnitteluista! Tuntuu kyllä niin hienolta, kauan odotetusta unelmasta tulee vihdoinkin totta.

   Poista