Kahden treenin taktiikalla kohti viikonloppua

Huhheijaa. Tavarat on pakattu, Heka ja sekä kiekot huollettu ja kaikki näyttää muutoinkin olevan kondiksessa. Tästä eteenpäin seuraavat 3 päivää ovat käytännössä pelkkiä koiria ja koiraharrastusta. 

Säät on kyllä suosineet tällä viikolla ihan mielettömästi ja maanantaina kävin tekemässä Hekan kanssa pienet freestyleoheiset. Siinä missä koira teki lauantaina erittäin hyvää duunia tarkkuusheittojen suhteeen, nyt meinasi lähteä päänuppi kuumenemaan ihan huolella. Hekan viretilaa on haastava hallita ko.tilanteissa ja se sama tuli huomattua myös aikoinaan koiratanssin puolella. Onneksi rollereilla virettä saa hieman laskettua ja niiden jälkeen sain itse pidettyä tilanteen paremmin hallinnassa. Heka on varma suorittaja, kunhan ohjaaja vain muistaa tietyt rutiinit ja noudattaa niitä.


Valmistautumiseen treenien ohella kuului tietysti myös Hekan laseroiminen. Luottoklinikamme huolehti jälleen valkoisen villaeläimen huoltamisesta ja Heka sai laseria lantioon, pitkiin selkälihaksiin sekä niskaan. Enää ei katsottu tarpeelliseksi hoitaa anaalirauhasia, sillä Hekan maha toimii kaikinpuolin eikä berberi ole enää kiinnostanut sitä. Kaikista huvittavinta on nähdä, kuinka Heka nauttii erityisesti niskan hoitamisesta. Silmät pilkkii ja päästä saa pitää ihan tosissaan kiinni, ettei koira vain kellahda kumoon.


Huomenna karavaani ottaa kurssiksi Himoksen ja OnniDogin. Allekirjoittanut kouluttaa siellä koirafrisbeetä torstaina sekä perjantaina ja Heka pääsee vaihteeksi käyttämään nenäänsä nose workin merkeissä. Alunperinhän meidän piti mennä peltojäljelle, mutta sääennuste lupaa sadetta ja en aio viedä vasta laseroitua koiraa vesisateen armoille vaikka sillä olisikin asiaankuuluva vaatetus niskassa. Lauantaina jatketaan matkaa Helsinkiin ja sitä reissua jos jotakin, on odotettu. Kyseessä on nimittäin tämän vuoden koirafrisbeekilpailut ja niiden jälkeen Heka jättää frisbeen kilpakentät taakseen. Olo on sekä odottavainen, mutta tietysti myös haikea. Kerron sitten myöhemmin täällä blogin puolella, että mitkä asiat saivat tekemään sen päätöksen. Nyt kuitenkin mennään ja nautitaan! Annetaan kaikkemme!


Blogi hiljenee loppuviikoksi, mutta jotakin reaaliaikaista materiaalia ilmestynee ainakin instagramiin ja mahdollisesti myös faceen. Linkit muille somekanaville löytyvät tuttuun tapaan tuolta blogin oikeasta sivupalkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti