Heka lihotuskuurille

Hupsista. Blogi on lähes "huomaamatta" jäänyt päivittelemättä sillä muussa elämässä on tapahtunut yhtä ja toista, joista saatte aivan varmasti kuulla myöhemmin myös täällä. Olen kuitenkin ahkerasti päivitellyt eri somekanavia ja siellä meitä seuraavat taitavat olla parhaiten kartalla siitä, mitä Hekalle kuuluu vaikka blogi hieman perässä laahustaakin. Toisaalta en tietoisesti halunnut päivitellä mitään ennen tätä päivää, jolloin Heka kävi klinikalla Suvin kontrolloitavana.

Itse olin 100% varma että Hekan paino on noussut sitten sen ripuli -ja oksennustaudin, mutta vaa'an lukemat olivat karua katsottavaa. Heka painaa edelleen 5,9 kiloa. Myönnän, että ehkä odotin liikoja sillä omasta mielestäni tuo koira tuntuu syliin nostaessa selvästi painavammalta. Suvikin toppuutteli, että koska Hekalla on melkoisen vilkas aineenvaihdunta ja maha ei ihan täysillä ole vielä tasapainossa, ruoka ei siihen tässä vaiheessa täysillä tartu. Sainkin ohjeeksi nostaa ruuan määrää ja jälleen kerran Heka joutuu "lihotuskuurille." Sovittiin, että kontrolloidaan tilanne uudelleen 2-3 viikon päästä. Mutta noin muuten Heka on toipunut siitä kamalasta dyykkaamisesta erittäin hyvin, jo samana viikonloppuna lopetin i/d:n antamisen ja siirryttiin omaan, tuttuun ja turvalliseen ruokavalioon takaisin. 


Ylläoleva kuva on pakko jakaa myös tänne, sillä tuo ko.tilanne on ollut kuviteltavissa vain jossain kaukaisissa ajatuksissa. Kontrollikäynnin yhteydessä Heka ylitti niin ison henkisen riman, jolloin se alkoi syödä toimenpidehuoneen hoitopöydällä. Minun kanssanihan se on kyennyt siihen jo jonkin aikaa sitten, mutta tänään se oli Suvi, joka niitä nameja antoi ja jonka Heka salli tulla lähes iholle saakka. Tätä on nyt pakko käsitellä ja makustella jonkin aikaa, sen verran uskomattomalta tuntui nähdä ja kokea tuo tilanne siinä vieressä seisoessa. 

Alunperin ajattelin niputtaa meidän kuulumiset yhteen ja samaan tekstiin, mutta totesin että niin pitkää litaniaa tuskin kukaan jaksaa loppuun asti lukea. Säästetään osa siis tuonnemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti