Keltainen toukokuu

Keltaiseksi sitä voi kutsua, sillä sää on ollut kesäinen. Heka oli tänään taas vaihteeksi mukanani töissä, sillä suunnattiin suoraan sorvin äärestä Haukkuvaaraan.


Siirsin toimiston sisältä ulos, suunnittelin ensi viikon pajan ohjelmasisältöä omalta osaltani ja Heka torkkui tyytyväisenä petinsä päällä. Välillä nuoret kävivät sitä paijailemassa ja jos kaveri oli ennen äärimmäisen pidättyväinen, se on nykyään paljon avoimempi vieraita kohtaan. Luulen että nuorilla on siihen asiaan jonkinlaista vaikutusta.

Nuorista suoraan Haukkuvaaraan. Anni kyseli eilen olisiko hänen mahdollista saada Hekaa jälleen treenikaverikseen ja koska töissä ei ole mitään hektistä (viime viikolla venyi synttäreiden vuoksi), ajattelin että mikäpä jottei. Omat treenit jää harmittavasti tämän viikon osalta juoksematta, sillä huomenna jalkaa kuntoutetaan taas.

Rata näytti tosi kivalta ja se oli jäljitelmä Lehtosen Sannan rataprofiilista. Heka on alkanut olemaan Annin kanssa enemmän röyhkeämpi, vaikkakaan se ei vielä ole ruvennut yhtä röyhkeäksi kuin allekirjoittaneen kanssa. Pieniä ongelmia oli rytmityksen kanssa, mutta pääosin meno oli tämän näköistä. Taisi tulla Annille pienenä yllätyksenä se, että Heka on saavuttanut kisakuntonsa ja nyt jos koskaan sillä on turbovaihde kunnolla silmässä.



Viime viikonlopun lauantaipäivää vietettiin Seppälän Mustissa & Mirrissä, missä Heka esitteli ihmisille temppujaan tasatunnein. Populaa oli kivasti liikkeellä ja osa ihmisistä pysähtyi kesken kauppareissun seuraamaan Hekan temppuilua myymälän ikkunoista. Ne on sijoitettu kivasti kauppakeskuksen käytävälle ja olo oli välillä kuin näyteikkunaan asetetulla mallinukella.


Huomenna Hekalla on lepopäivä, sillä keskiviikkona lähdetään kohti Helsinkiä josta laitan infopläjäyksen tänne blogiin vielä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti