"Minikoira jota täytyy ohjata kuin maksikoiraa"

Viikko lähtikin tehokkaasti käyntiin, kun maanantaina Heka kävi Annin kartturoitavana ja eilen juoksi sitten vuorostaan allekirjoittanut.

Rata tuntui taas kerran tutulta ja kyllä, siellä oli Tiian valmennuksesta tuttuja kohtia, mm.kaksi putkea "sisäkkäin." Viime viikkoon verrattuna tämähän oli jo omalta osalta ihan siedettävää menoa. Vähän oli pieniä vaikeuksia mm.rytmityksen ja ehtimisen suhteen ja Julian kanssa naurettiinkin, että miksi se asenne löytyy vasta monen jankkaamiskerran jälkeen. En tiedä. En todellakaan tiedä. Jos viime viikolla päästiin räpiköiden juuri ja juuri 18.esteelle asti, eilen hurautettiin 31.esteelle asti. Aika roima parannus. Mitä tulee näihin rytmittämisiin ja ohjausvalintoihin, Julia totesi että Hekaa ei todellakaan voi ohjata kuin minikoiraa, sitä on ohjattava kuin makseissa bordercollieta. 

Tänään saapui FitDogilta kauan ja hartaasti odotettu paketti. Menin aivan sanattomaksi. Jauheita pitkäksi aikaa, uusia shakereita (vanhat alkoivat jo vuotamaan runsaan käytön seurauksena) ja erilaisia oheistuotteita. Siis suoraan sanoen...vau! Kiitokset FitDogille vielä tätäkin kautta! Ollaan Hekan kanssa erittäin otettuja siitä, että saadaan olla omalta osaltamme näyttämässä kuinka suuri hyöty näistä tuotteista on meille ollut. Ja tulee olemaan jatkossakin.


Tiiasta puheenollen, viestiteltiin puolin ja toisin tuossa alkuviikosta. Sovittiin samantien yksäri kesäkuulle ja päästään sitten vihdoin ja viimein "koeajamaan" Hekan kanssa koirakeskus Metkan keinonurmi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti