maanantai 26. joulukuuta 2016

Kohti rennompaa mielentilaa - osa 4

Järjestyksessään neljättä rentoilusessiota käytiin harjoittelemassa jo joulukuun puolivälissä. Olin lisäksi varannut Hekalle ajan laserterapiaan ja ensimmäinen käynti siihen liittyen sisälsi myös Suvin suorittaman tarkastuksen, hoitotarpeen suunnittelun sekä yhden laserhoidon.

Heka oli jo odotustilassa yllättävänkin rento, sillä sitä pystyi jo palkitsemaan alle viiden minuutin jälkeen mikä taisi olla tähän hetkeen mennessä ennätys. Toimenpidehuoneessa Heka sen sijaan oli jo lähes samantien "haluan täältä pois"-fiiliksellä. Kaveri jopa kurotteli ovelle, että nyt äkkiä karkuun. Pöydällä olon aikanakin Heka oli enemmän puupökkelö, mutta se ei kuitenkaan väistänyt Suvia yhtä pahasti kuin aikaisemmin. Se jopa pystyi katsomaan Suvia, kun aikaisemmin se on kääntänyt päätään pois päin. Itse laserhoitoa Hekalle antoi hoitaja-Arja ja vaikka sekin aluksi jännitti, hyvin nopeasti Heka kuitenkin lähti rentoutumaan ja hoidon lopuksi se käveli ympäri toimenpidehuonetta reippaasti ja häntä ylhäällä.


Ehkä kaikista suurin jackpot tällä käynnillä tapahtui odotustilassa hoidon lopuksi. Heka otti Arjalta herkkuja ja pystyi vielä syömään ne! Kaiken lisäksi Suvi tuli käytävältä Hekaa kohti eikä kaveri väistänyt tässä vaiheessa yhtään. Edelleen odotan sitä päivää, koska Heka ensimmäistä kertaa kykenee ottamaan herkkuja myös Suvilta.

Heka on aina pitänyt Päivin antamasta laserista kraniohoidon yhteydessä ja uskon, että tällä tulee olemaan jatkossa myös vaikutusta Hekan rentoiluharjoituksiin klinikalla. Sitä hyvää oloa voi nimittäin saada aikaan myös siellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti