tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulu mennä jollotti

Niin ne ajatuksetkin muuttuu ja jäimme sittenkin Hekan kanssa viettämään joulua tänne kotimaisemiin. Jouluaattona lunta satoi lisää ja katsottiin pipareiden leipomisen lomassa lumiukko sekä tietysti joulurauhan julistus. Perinteitä kunnioittaen.

Iltapäivällä pakkasin Hekan sekä lahjakassin mukaani ja lähdettiin joulun viettoon äitini luokse. Itse tykkään tämmöisestä rauhallisesta joulusta perheen ja läheisten ihmisten kesken, omassa rauhassa ja hiljaisuudessa. Ehkä siinä oli se suurin syy, miksi juuri se kotona vietetty joulu tuntui yksinkertaisesti loppujen lopuksi parhaalta ratkaisulta.

Syötiin, saunottiin ja avattiin tietysti lahjat. Hekakin oli ollut kiltti pieni puudeli ja pukki toi tietysti sillekkin paketteja.Paketeista paljastui 2 uutta lelua, jotka näkyivätkin koiramessujen ostosten esittely-videolla. Ne menivät ko.videon kuvaamisen jälkeen kaappiin odottamaan paketointia ja jouluaattona Heka sai ne sitten omakseen. Vihdoin ja viimein. Jouluyönä käytiin vielä viemässä haudoille kynttilät.


Viimeiseen kuvaan kiteytyy mielestäni se fiilis - kyllä lomalla on mukavaa! Ei ole aikatauluja minkä mukaan täytyisi elää. Ilmakin on ihanan talvinen, joten mikäpäs tässä. Hekakin on jo kennelyskän puolesta toipumisen suhteen paremmalla puolella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti