perjantai 16. joulukuuta 2016

Kohti rennompaa mielentilaa - osa 3

Tässä se nyt on. Odotettu ja kyselty kooste Hekan kolmannesta klinikkaharjoittelusta. Vaikka alunperin taisinkin puhua että seuraavan kerran käytäisiin rentoilemassa vasta itsenäisyyspäivän jälkeen, mentiinkin klinikalle sittenkin jo maanantaina, päivää ennen.

Siellä olikin nyt huisketta ja vilinää, joten Heka saikin kunnon annostuksen vähän kaikenlaista. Itse rentoutumiseen kului tällä kertaa aikaa yllättävän vähän, alle 10 minuuttia. Kysyin samalla silloin vielä Hekan suussa olleista tikeistä, joiden olisi pitänyt sulaa itsekseen. Suvi sitten lähti poistamaan niitä samantien, sen verran ikävästi ne siellä suussa törröttivät. Se ei enää sitten ollutkaan Hekan mielestä niin kovin kivaa. Rento mielentila väistyi siis hetkeksi ja mietittiin tovi, että tarviiko kaveri tainnuttaa kevyesti.


Ei onneksi tarvinnut ja Heka palautui ko.toimenpiteestä todella nopeasti takaisin rennompaan mielentilaan. Suvi siitä itseasiassa mainitsikin, että Heka ei jää sellaiseen jännitystilaan, vaan se palautuu lähes samantien normaaliksi. Siinähän se sitten kuljeskeli toimenpidehuoneessa ja pystyi ottamaan jopa namejakin. Ennen klinikalta lähtöä tapahtui kuitenkin jotakin, mitä olisin siinä tilanteessa ehkä vähiten osannut odottaa. Katsokaapa omin silmin yllä olevalta videolta mitä tapahtui.

Lähtiessä Suvi kävi vielä tarjoamassa Hekalle herkkua, mutta Heka oli sitä mieltä että ei pysty. Ei kykene. Kotona kyllä kelpasi ja hyvin kelpasikin. Meillä kävi kuitenkin tuuri, sillä törmäsimme Suviin samalla viikolla Haukkuvaarassa ja siellä hän ei ollut Hekan mielestä yhtään pelottava. Päinvastoin. Kävi häntä heiluen antamassa lipaisun poskelle.

Videolle muuten lipsahti pieni virhe. Alunperin ajattelin yhdistää kolmannen ja neljännen klinikkakäynnin samalle videolle, mutta päädyin sitten kuitenkin pitämään ne erillään. Huolimaton kun olin enkä fiksuna tarkistanut videota ennen tallennusta, niin tuo nelonen jäi kummittelemaan aloitukseen. Homma olisi käytännössä pitänyt aloittaa ihan alusta ja se ei juurikaan huvittanut. Mitä tästä opimme? Tallenna video myös projektimuotoon, niin mahdollinen korjaaminen kestää vain hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti