lauantai 3. joulukuuta 2016

Keskiviikon agenda - RYTMITYS

Heti näin aluksi on ihan pakko kiittää siitä, kuinka positiivisen ja ison vastaanoton "kohti rennompaa mielentilaa"-sarja sai. Voin vain sanoa, että kiitos. Ne pomppasivat välittömästi luetuimmiksi teksteiksi ja varsinkin facebookin kautta olen saanut lukuisia yhteydenottoja koirien omistajilta, jotka käyvät läpi samoja asioita. Toivottavasti se voisi rohkaista myös muiden, jonkinlaisesta eläinlääkäripelosta kärsivien koirien omistajia tekemään asialle jotain. Because there's always a way.

Mutta nyt on aika kirjoitella vähän muistakin jutuista, ollaan me siis muutakin tehty kuin käyty klinikalla rentoilemassa. Agilitysta pidettiin reilun kahden viikon mittainen breikki Suvin käskystä, joten pientä keulimista Hekan osalta oli siis odotettavissa.

Viime keskiviikon valmennus oli tekniikka ja- rytmityspainotteinen. Ja se rytmityshän on ollut itseltäni jo pidemmän aikaa kadoksissa. Heka pääsi kuluneella viikolla treenaamaan myös Annin kanssa ja näin ollen pääsin käytännössä seuraamaan mitä kannattaisi sitten keskiviikkona tehdä itse.Ohessa lyhyt videopätkä, jonka latasin instagramiin. Kaikista haasteellisin kohta oli tuo sokkari 3.esteelle. Kyllä huomaa, ettei niitä tule enää juurikaan tehtyä, en osaa rytmittää sitä jonka seurauksena Hekan linjat valuu.

Aikaa tuhrautui myös alun pakkovalssi-jaakotukseen. Annoin kaiken keskittymisen ja energian sille, jolloin homma sitten lähti lipsumaan muualla. Mutta se pakkovalssi-jaakotus onnistui! Ehkä sitä joskus vielä oppii. Kiva treeni kaikinpuolin ja rytmityksestä on saatu jo puoliksi kiinni.

Koiramessujen aikataulut sun muut on nyt selvillä ja teen kaikesta sitten ihan oman, erillisen tekstinsä. Nyt vaan täytyy toivoa, että edustusvermeet ennättää tulla ensi perjantaihin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti