torstai 8. joulukuuta 2016

Infopläjäys - Koiramessut

Team T&H on pakannut laukkunsa ja lauantaiaamuna kukonlaulun aikaan starttaa juna kohti Helsinkiä. Se syy on lähes jokaisen koiraharrastajan huulilla - nimittäin koiramessut! Suomen suurin koiratapahtuma!


Viikonlopun pääpaino on kahdessa kansainvälisessa näyttelyssä - lauantaina järjestetään Helsinki Winner &- Helsinki Puppy Show 2016-näyttely sekä sunnuntaina Voittaja &- Voittaja Puppy Show 2016-näyttely. Näyttelyiden lisäksi saman katon alla pääsee katsomaan upeita näytöksiä, tutustumaan eri koiraharrastuslajeihin sekä tietysti shoppailemaan. Myös lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa molempina päivinä. Voiko enempää toivoa? Tämä kaikki on nähtävissä ja koettavissa vain yhden pääsylipun hinnalla. Tarkemmat tapahtumatiedot, aikataulut ja lippujen hinnat ovat nähtävissä koiramessujen omilla nettisivuilla. Linkki löytyy alapuolelta.


Mutta missä ja milloin Heka on nähtävissä koiramessuilla? Heti lauantaina klo 12.00 olemme sponsorimme, Nutrolinin, ständillä livehaastattelussa. Niille, jotka eivät paikanpäälle pääse, lähetyksen voi katsoa suorana Nutrolinin facebook-sivulla. Nutrolinin ständin löydät osastolta nro 6f32. Heka on myös mukana tapahtumakehässä hallissa 6 ja siellä katsotaan, pystyykö valkoinen elosalama vastustamaan houkutuksia Houkutusten Highway'lla klo.13.15.

Vaikka ja mitä mahtavaa on siis tiedossa.


Shoppailu on tietysti yksi erittäin olennainen seikka koko koiramessuilla. Meillä ei varsinaisesti ole mitään must have-ostettavaa, mutta ainakin HauHaulta käydään hakemassa läjä herkkuja. Uudet tossutkin olisi hankintalistalla, kun edelliset alkaa olla reikiä vaille puhki. Kuitenkin itseni tuntien ne shoppailut ei kyllä tule siihen jäämään.

Ja kyllä! Saa tulla nykäisemään hihasta, rapsuttelemaan, kyselemään ja juttelemaan. Nähdään viikonloppuna!

Niin ja hei, moni on kysellyt koska nähdään videomateriaalia ja raportaasia Hekan kolmannesta klinikkarentoilusta. Jos vain jaksan (mukavuudenhaluinen kun olen), niin otan reissuun läppärin mukaan ja katson jos saisin matkan aikana uutta tekstiä sekä videota tulille. Muutoin menee ensi viikkoon, mutta tulossa on. I'll promise that! Ja meillä kävi muutenkin hyvä tuuri, kun Heka törmäsi Suvi-eläinlääkäriin muualla kuin klinikalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti