Tili tuli tili meni

.Laskin tuossa ihan huvikseni ja aikaa kulutellessani, että sain jo näin maaliskuun alussa uppoamaan pelkkään agilityyn 135 euroa. Lisäksi n. 1½ viikon päästä Hekalle pukkaa rokotusten uusimista. Okei, se kennelyskärokote ei ole pakollinen ja sen voisi aivan hyvin uusia toukokuussa samaan aikaan kun Hekalla vanhenee rabies. Mutta koska tuota kennelyskää on ollut liikkeellä ja vaikka se rokote ei täydellistä suojaa anna, olen sen kuitenkin molemmille koirille uusinut vuoden välein. Uusin samalla myös tuon raivotautirokotteen, selviän yhdellä klinikkamaksulla ja eihän tuossa tule kuin vaivaiset 1½ kuukautta sitä väliä. Koirat ovat minulle sydämen asia ja kyllä ne rahat voisi oikeasti huonomminkin käyttää. Mieluummin törsään koirien pantoihin, harrastus/kisamaksuihin, ruokiin, rokotuksiin, fyssareihin yms kuin esim. uuteen sänkyyn (jota äitini mukaan tarvitsen asap.) Oikeasti, tästä tulee kohta jouset läpi. Mutta niin kauan kuin siinä pystyy nukkumaan, niin en aio uutta ostaa.

Olen keskittynyt blogissa viime viikkojen ja kuukausien aikana suurimmaksi osaksi vain agilityyn (päälaji se onkin) ja koiratanssirintamalla on ollut hiljaiseloa. Mitä siitä voi kertoa jos ei ole mitään kerrottavaa? Ei mielestäni mitään, mutta nyt tulee kuulumisia siltäkin suunnalta. Kesä lähestyy ja mitä se tietää? ULKOKISOJA! Vaikka en ole Hekan kanssa koiratanssia treenaillut (jos sitä toissaviikonlopun KV:ta ei lasketa), niin silti eksyn vähintään kerran päivässä youtubeen ja kuuntelen sieltä musiikkia laidasta laitaan koiratanssia ajatellen. Edelleen HTM:ään ideoita tupsahtelee mieleen kuin sieniä sateella, mutta freestyle...no joo, olkoon ja palataan ensimmäiseen edellä mainittuun. Yksi kaverini tuli maininneeksi edellisellä viikolla: "Sä kun tekisit samanlaisen nutturan ku Antskulla, sähän olisit ihanku Antsku. Mieti miten hieno koiratanssiohjelma siitä voisi tulla. Jos Heka haukkuu, voisit huutaa että mie romahan ja sitä rataa." Olihan sitä stailia pakko kokeilla, nauroin lusikallinen housuissa ja siinä peilaillessani mietin ihan vakavissani että saisiko siitä hyvän teeman Hekan tulevaan HTM-ohjelmaan. Eilen sen päätin; Tiina lähtee seuraavassa koreografiassa leikkimään Imatran kotirouvaa Antskua. Oletan tässä vaiheessa, että kaikki tietävät kuka on Antsku. Muokkasin musiikin valmiiksi, lisäsin sinne muutaman ääniefektin ja tämä tulee olemaan (vaikka itse sanonkin) hauska! Tältä näyttää kun allekirjoittanut tekaisee päähänsä Antskun kampauksen.

Ensimmäisenä päivänä hiusten laittaminen vei ihan muutaman sekunnin, sillä vähän vitsillä nauroin koko asialle. Se olikin vähän vaikeampaa toisella kerralla. Väkersin tuon kampauksen parissa ainakin vartin verran eikä siltikään meinannut onnistua. Hiusparat. Olen kyllä siitä iloinen, että omien hiusteni pituus riittää hyvin ko.kampauksen tekemiseen, mutta aloin nyt vakavissani miettiä pitäisikö sittenkin hankkia se peruukki. Sen peruukin voisi laittaa jo ajoissa valmiiksi eikä sitten tarvitsisi uhrata ylimääräistä ähräämistä omiin hiuksiin. En tiedä, täytyy miettiä vielä. Toisaalta kun kerran omat hiukset siihen riittää, niin voisihan sitä varata vähän ylimääräistä aikaa laittautumiseen.


Siinäpä pähkinä mietittäväksi ja purtavaksi.

Uskomattoman vaikeaksi osoittautui luonnonvalkoisen palmikkoneuleen ja valkoisten housujen hankkiminen. Oikeasti. Sitä luulisi tuon värisiä neuleita ja housuja löytyvän tuon tuosta, mutta ei. Ihan ebayta myöten sain selailla eikä onnistanut siltikään. Mie melkein hitokseen romahin. Sitten onneksi Lindexin outletista löytyi reilut 10 euroa maksava valkoinen palmikkoneule paksulla kauluksella. Niitä housuja edelleen metsästän. Löysin yhdet ihan varteenotettavat pöksät ja ne kyllä ostan paremman puutteessa jos ei muita löydy. Jos jollain on tiedossa, mistä voisi löytyä valkoiset, collegetyyppiset lökärit, niin saa hihkaista. Nämä tulee kuitenkin käyttöön koiran kanssa, joten mitään priimaluokkaa ei tarvitse olla. Villasukat saan äidiltäni, joka neuloo niitä parhaillaan. Vielä pitäisi keksiä joku huivi tms Hekalle. Miten olisi Ketterien kaulaliina? Tai edes samoissa väreissä? Okei, nyt Tiina rauhoittuu tai menee liian härskiksi.

Olipahan siinä stooria kerrakseen, nyt alkoi naurattaa. 

2 kommenttia: