Tiian (ACE) 5 viikon agilityvalmennus

Oujee! Ihan mahtavaa! Huisia! Parasta!

Tänään kun aamulla kirjauduin kännykällä faceen, heti ensimmäisenä näin ilmoituksen Tiia Vitikaisen (ACE) viisi viikkoa kestävästä agilityvalmennuksesta. Mahtavan tästä asiasta tekee se, että valmennus järjestetään täällä Jyväskylässä, lämpimässä hallissa Koirakeskus Haukkuvaarassa.

Kallista lystiä tämä näin, mutta onneksi on maailman IHANIN äiti joka maksoi koko rulianssin. Olen hehkuttanut Tiian treenejä ja tapaa kouluttaa melkein jokaiselle vastaantulijalle (no en nyt ihan kuitenkaan), joten olihan se kivaa kuultavaa äidin suusta: "kyllä minä tiedän miten tärkeä se valmennus teille Hekan kanssa on, joten mene ja ilmoittaudu!" Ensimmäinen valmennus on jo ensi maanantaina 18.11 ja kyllä kieltämättä jalat syyhyää päästä juoksemaan jo nyt. Tiia, me ollaan valmiina ruoskittavaksi, käskytettäviksi ja kokeilemaan rajoja! Mikäli joku vielä miettii "kuka Tiia?", niin häneen voi käydä tutustumassa täällä näin: Tiia Vitikainen

Mehän ollaan Hekan kanssa käyty kuluneen syksyn aikana 2 kertaa Tiian valmennuksessa meidän oman seuran järjestämällä kurssilla, mutta nyt hyödytään tästä varmasti enemmän kun on intensiiviset 5 viikkoa yhteistä aikaa edessä. Tiia on aivan mahtava kouluttaja! 

Sitten tähän loppuun voisin vielä vähän mainostaa Jyvässeudn koiratanssikoulutusta flyerin muodossa.


Flyerin saa suuremmaksi klikkaamalla sitä. Näitä olisi tarkoitus jakaa viikonloppuna ihmisille Jyväskylän KV-näyttelyssä, mutta emme ole saaneet niitä vielä painoon joten aika heikolta näyttää.

Meiltä saa kuitenkin tulla kyselemään lajista ja harrastusmahdollisuuksista nykäisemällä hihasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti