Bad hair day

Kamalan kiireinen viikko joka huipentuu viikonloppuna Jyväskylän KV-näyttelyyn, missä meillä on Hekan kanssa esitettävänä peräti 3 koiratanssiesitystä. Esitetään meidän molemmat kisaohjelmat (HTM ja freestyle) sekä näyttelyn teemaan tarkoitettu Sparkling Diamods-ohjelma. Tulin tänään ajatelleeksi sitä, että sillä samalla ohjelmalla osallistuimme Talentin alkukarsintoihin ja pääsimme jatkoonkin. Ihan mieletöntä päästä esittämään ko.ohjelma 2 vuoden tauon jälkeen!

Koska loppuviikkoa vauhti sen kun kiihtyy ("minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy"), pesin sekä trimmasin Hekan tänään. Jimi on trimmattu hieman yli viikko sitten, joten sitä en pessyt mutta siistin sitä vähän sieltä sun täältä. Eräs kaverini käyttää omille koirilleen Isle Of Dogsin turkinhoitoaineita, joten hänen suosituksestaan otin kokeiluun pienen putelin tätä:

Isle Of Dogs N16 White Evening Primrose Oil-shampoo, joka on tarkoitettu valkoisille turkeille, mutta se ei sisällä valkaisevia ainesosia eikä myöskään kuivata turkkia. Aiemmin olen käyttänyt sekä E-Z Groomin Crystalwhitea sekä nyt viimeisimpänä Chris Christensenin White On Whitea. Nyt tuo CC kuitenkin veteli viimeisiä pisaroitaan, joten siirryttiinpä sitten tähän. Heti ensimmäisenä kiinnitin huomion ihan mielettömän IHANAAN tuoksuun. Käsittelin Hekan turkin kahdesti, ensimmäinen avaa turkin "suomut" ja toinen puhdistaa sitten ihan syvältä karvan juuresta lähtien. 
Tietysti vielä en osaa sanoa kokemuksia suuntaan tai toiseen, koska otin tämän shampoon vasta nyt käyttöön mutta katsotaan jonkun ajan päästä asiaa uudelleen. Hoitoainetta käytän vain tarpeen vaatiessa ja nyt en käyttänyt sitä ollenkaan. Silloin kun käytän, niin se on jompikumpi näistä, Wild Animal Wild Cherry tai # 1 All System Super Rich Protein Lotion.
Molempiin hoitoaineisiin olen ollut tyytyväinen ja koska käytän sitä vain tarpeen vaatiessa, ovat nuo putelit olleet meillä jo 2 vuotta käytössä. Ja edelleen niissä on yli puolet jäljellä. Hekan takkuaikaan hoitoaineita tuli käytettyä oikeastaan joka pesun yhteydessä, ei enää.

Konetin Hekan turkin lyhyeksi ja sen keesi kyllä rehottaa nyt niin upeassa pituudessa, että ei voi kuin ihailla. Se kyllä kääntää ihmisten katseet oikeastaan joka paikassa missä liikutaan tai pyöritään. Hekan karva kyllä kasvaa uskomatonta vauhtia vajaassa kuukaudessa. Tänäänkin sitä lähti kakkapussillisen verran:
Eiköhän nuo molemmat kehtaa nyt viedä sinne hienojen näyttelypuudelien keskelle, järkytetään ainakin kanssaihmisiä Hekan keesillä jos ei muuta.
Mitäpä muuta tänne kuuluu? Ei mitään kovin erikoista. Heka on levännyt perjantaisen kraniosakraali-terapian takia ja hyvä niin. Torstaina olisi taas agitreenit, mutta en tiedä vielä ollaanko menossa vai ei. 


Toisaalta tekisi mieli antaa Hekan vain levätä koska tuleva viikonloppu tulee olemaan rankka, mutta toisaalta palan halusta päästä treeneihin! Valinnan vaikeus, mutta voin jo melkein arvata mistä meidät torstai-iltana löytää. 

Eiköhän sekin täällä sitten selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti