Statsit on taululla

Katse kohti tulevaa.

Hekan on aika jäädä eläkkeelle. Tämän päätöksen tein tosin jo viime vuoden tammikuussa. Lisäksi marraskuussa keuhkokuvien sivulöydöksenä ilmitullut, lievä spondyloosi, vain vahvisti sitä päätöstä entisestään. Eläkkeelle jääminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Hekan pitäisi alkaa joksikin sohvaperunaksi. Ei missään nimessä. Tavoitteellinen treenaaminen, kilpaileminen ja esiintyminen vain on nyt taakse jäänyttä elämää. Heka tulee silti olemaan jonkun verran minun ja Sykkeen mukana mm.edustusreissuilla. 

Lisäksi olen ajatellut ostavani Hekalle silloin tällöin irtovuoroja Haukkuvaaraan esim. rallytokoon tai noseen. Tärkeintä on tottakai pysyä terveydestä ajantasalla säännöllisillä tarkastuksilla ja aion nyt entistä enemmän huolehtia varsinkin Hekan selän lihasmassan ylläpidosta. En tosin tiedä voiko tämän paremmaksi enää sen suhteen pistää, mutta vähintään yhtä hyvään pyrin kuin viime vuonnakin. Yksi, isompi reissu meillä on Hekan kanssa edessä vielä huhtikuussa jonka me teemme vain kahden kesken. Lisäksi jätämme agilityn kilparadoille jäähyväiset tulevan kevään aikana ja aika erikoisella tavalla. Olen nimittäin päättänyt pudottaa Hekan takaisin 1.luokkaan, missä radat ovat suoraviivaisempia eikä siellä ole niin paljon vääntöä ja kääntöä kuin 3.luokassa. Heka saa painaa menemään sielunsa pohjasta eikä minun tarvitse pelätä kovia kurveja.


Kiitos Heka kaikista näistä vuosista, olet todellakin enemmän kuin ansainnut päästä viettämään leppoisia eläkepäiviä.

No entäpä sitten Syke? En tiedä onko se realistisesti mahdollista, mutta kovasti ainakin yritän, että Syke olisi valmis starttaamaan virallisissa agilitykisoissa syksyllä. Se riippuu ihan siitä, kuinka ahkerasti pystytään treenaamaan. Yksi erittäin hyvä motivaattori on maaliskuussa oleva mittaustilaisuus, minne Sykkeen jo ilmoitin. Työt ja toisinaan myös muu elämä hieman hankaloittaa kaikkea tätä harrastamista, mutta teen ehdottomasti parhaani. Suurin ja varmasti haastavin projekti on alkamassa. Nimittäin juoksupuomi. Olemme tämän kevään sivussa viikkotreeneistä ja keskitytään täysillä tähän keissiin. Juoksukontakti tulee haastamaan myös minut kouluttajana, harrastajana ja kilpailija. Odotan oppivani paljon uutta ja kokevani ehkä jopa ahaa-elämyksiä.


Rutiinia ja kisakokemusta haetaan tuttuun tapaan epiksistä.

Ylläolevat tavoitteet ovat Sykkeen kohdalla ne kaikista tärkeimmät. Siinä sivussa kuitenkin olisi tarkoitus harjoitella uusia temppuja ja hiljaa mielessäni haaveilen kesäkuun alussa olevista koiratanssikisoista. Ne järjestetään täällä meidän kotikulmilla, joten silläkin niistä hieman innostuin. Tulen samalla tavalla pitämään myös Sykkeen lihaskunnosta huolta kuin mitä Hekankin.

Minä jatkan työntekoa SporttiRakilla ja toisessa työpaikassa. Rakastan molempia ihan mielettömän paljon ja herään joka aamu mielelläni tekemään töitä.


Tarkoitus olisi myös tehdä enemmän erilaisia projekteja meidän yhteistyökumppaneille kuluvan vuoden aikana. Kaikki viime vuonna meitä tukeneet yhteistyökumppanit kulkevat rinnallamme myös tänäkin vuonna. Kiitos teille kaikille luottamuksesta!

Tästä se sitten lähtee, tervetuloa vuosi 2019!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti