Kohti viikonloppua - viimeiset viilaukset

Kello on hieman yli kymmenen ja to do-listalla on enää tämä blogiteksti ja SporttiRakki. Minulla oli ihan viikon alussa sellainen proud of myself-fiilis, mutta nyt sen voisi rankata kevyesti potenssiin kymmenen. Kertaakaan ei ole stressi tai paniikki iskenyt. Huomenna päivällä tarvitsee enää vain pestä sekä föönata Syke. Kasvattaja tulee sen sitten hakemaan ja vie trimmattavaksi.

Tämä viikko on mennyt eteenpäin oikeastaan minuuttiaikataululla. Maanantain, tiistain, keskiviikon ja tämän päivän pyhitin SporttiRakille + sitten ripottelin muita asioita sopiviin väleihin. Tiistaina pesin sekä trimmasin Hekan ja keskiviikkona käytiin Sykkeen kanssa tekemässä kenraaliharjoitukset klinikalla. En tiedä minkä vaihteen Syke on kääntänyt on-asentoon, mutta mistään kiskomisesta ja keulimisesta ei ollut tietoakaan. Kaksi viikkoa sitten käytiin Keski-Suomen villakoirien järjestämissä näyttelyharjoituksissa ja Syke kyllä näytti itsestään riiviömäisen puolensa. Toivottavasti neiti pitää tuon keskiviikon asenteen on-asennossa viikonlopun yli. Samalla käynnillä myös ell-Tiina tarkasti miltä tilanne Sykkeen suussa näyttää. Tiinasta onkin kehittynyt meille erittäin tärkeä ja merkittävä henkilö. Tiina on alusta saakka seurannut tiiviisti Sykkeen purennan kehittymistä ja pitänyt omistajan selvästi kartalla siitä, mitä siellä suussa oikein tapahtuu. Koko klinikan väki kävi paijailemassa Sykettä ja jokainen toivotti isosti onnea viikonlopun koitokseen. En voi koskaan korostaa kylliksi sitä, että miten isossa osassa AlmaVet meidän elämässä on. Sekä Hekalla, että Sykkeellä on takanaan eläinlääkinnän huippuammattilaisia. Ennen lähtöä Syke kävi vielä vaa'alla ja se näytti lukemaa tasan 4 kg.



Tavarat on pakattu, koirat treenattu, juontomateriaalit lähetetty, musiikki editoitu jne. Enää on edessä messuosaston rakentaminen, tavaroiden roudaaminen ja areenan koeajo, ne tapahtuvat huomenna. Blogi hiljenee tältä erää ja palaa linjoille ensi viikon puolella. Sen sijaan sekä facebook, että instagram aktivoituvat heti huomisesta lähtien, joten sieltä voi seurata reaaliajassa meidän messuviikonloppua. Näkyilemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti