Elosalaman työviikko

Työntäytteinen viikko takana, tosin itselläni on vielä huominen päivä painettavana mutta Heka pääsi jo viikonlopun viettoon.

Maanantaina olimme aamusta iltapäivään Jyväskylän veturitalleilla, Innostu Unelmista-tapahtumassa esittelemässä taidetyöpajan sekä könkkölän toimintaa. Ja koska koiratoiminta on yksi niistä monista toiminnoista mitä könkkölässä teemme, olivat koirat tietysti mukana tekemässä pr:ää. Syksyinen sää oli kerrankin meidän puolella ja mikäpäs siinä ulkoilmassa päivää paistatellessa. Heka sai paljon uusia (sekä vanhoja) ihailijoita ja tietysti myös rapsutuksia.


Tiistaina taidetyöpajan Vola-paja pääsi musisoinnin sijasta tekemään jotakin aivan muuta, nimittäin tutustumaan AGILITYYN. Sana lajista on kirinyt nuorten korviin ja nyt jo useampi paja on kiinnostunut sitä kokeilemaan. Olenkin rakentanut agilityn ympärille tietynlaisen kaavan, joka ei koostu pelkästään itse lajin kokeilemisesta. Heka kohtaa koirana jokaisen ihmisen tasavertaisena, oli kyseessä sitten aivan noviisi tai jo pidemmälle ehtinyt harrastaja. Volalaisilla sujui äärimmäisen hienosti ja Hekahan nyt oli ihan onnensa kukkukoilla päästessään juoksemaan.

Videomateriaalia tiistailta voi katsoa suoraan taidetyöpajan Instagram-tililtä.

Keskiviikkona meillä oli sitten omat aksatreenit, joista kirjoitan sitten ihan oman tekstinsä erikseen. Sanonpa kuitenkin jo nyt, että kyllä tuntui hyvältä päästä sairastelun jälkeen radalle!

Tänään, eli torstaina meillä oli sovittu vierailu Juniorinuotan poiju-ryhmään. Ko.vierailu järjestettiin pääosin siksi, että saisin itse lisäkokemusta eläinavusteisesta toiminnasta ja sitä kyllä sain. Olin keskiviikkona lumopajan kanssa avustamassa eläinkoulutuspäivää ja opin työkaveriltani Annalta yhtä sun toista eläinten käyttäytymisestä yms. Pääsin nyt hyödyntämään oppimaani ihan käytännössä ja mikään vierailu ei ole Hekan kanssa sujunut yhtä rennossa mielentilassa. Tästäkin kaikesta voisin jossain vaiheessa kirjoittaa oman tekstinsä ihan erikseen, että mitä tein toisin ja miten se vaikutti Hekaan. Lopputuloksesta voi ehkä kertoa jotakin tämä alla oleva kuva...


Että sellainen viikko, kyllä sitä on muuten itsekkin viikonlopun tarpeessa. Ensi viikolla tiedossa onkin reissailua pitkästä aikaa. Lähdetään lumopajan kanssa nuottavalmennukseen Piispalaan ja Heka pääsee tietysti messiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti