Team Rokka - koirakansa norsujen puolesta

Eilen melkoinen määrä koiraihmisiä kokoontui Helsinkiin, tuomarinkartanon vinttikoirakeskukseen jonne Nutrolin oli järjestänyt tukitapahtuman Team Rokan hyväksi.

Vaikka tapahtuma järjestettiin keskellä viikkoa, houkutteli se kuitenkin koirakansan liikkeelle hyvän asian puolesta. Tapahtumassa järjestettiin mm. match show, erilaisia guruklinikoita, lasten lelukoiranäyttely, kasvomaalausta ja lajinäytöksiä. Kuten jo tiedätte, Nutrolin tekee yhteistyötä kanssamme ja saimme heiltä kutsun tulla esittelemään sinne koirafrisbeetä. Sain neuvoteltua asiasta töissä, tein tunnit etukäteen "sisään" ja näin ollen vastasin kutsuun myöntävästi. 

Lähdimme Hekan kanssa keskiviikkona aamulla junalla kohti Helsinkiä ja määränpäässä olimme hieman ennen kahta iltapäivällä. Kerkesimme käydä hengähtämässä, syömässä sekä ottamassa päiväunet toisen mummini luona ennen itse tapahtuman alkua.

Sää todellakin suosi, vaikka 5 astetta vähemmän lämpöä olisi kyllä ollut tarpeeksi. Nyt elohopea kipusi reippaasti lähelle 25:ttä astetta. Heti tapahtumapaikalle saavuttuamme Heka pääsi hauskojen kotivideoiden juontajan, Sampo Marjomaan, kanssa kuvattavaksi.


Esitimme koirafrisbeetä kahdesti illan aikana. Yleensä ensimmäinen esitys menee testaillessa ja toinen sitten enemmän rutiinilla, mutta nyt kävi sitten toisinpäin. Ihan ei yhtä hyvään suoritukseen mielestäni kyetty kuin vajaat 2 viikkoa sitten Yläkaupungin Yössä, mutta läheltä liippasi.

Kuva - Birgitta Kaikkonen

Oma aika oli aika hektistä kuten osasin etukäteen ennustaa, mutta sain mielestäni aika hyvin käytettyä kameraakin. Videot odottavat vielä editointia, mutta uskoisin viimeistään viikonloppuna saavani jonkinlaista materiaalia julkaistuksi. Ihmiset kävivät juttelemassa sekä kysymässä lajista kaikenlaista ja lisäksi muutama meidän blogin lukija/instaseuraaja kävi meitä moikkaamassa. Kiitos teille jotka itsenne tästä tunnistavat! Hekan irokeesi ja Kanan tekemä panta ansaitsevat kyllä mlkein ihan oman lukunsa, sen verran paljon huomiota ne saivat osakseen.

Vaikka lämpöä oli omaan makuun ihan liikaa, ei se vaikuttanut Hekan jaksamiseen mitenkään. Valkoinen elosalama antoi kaikkensa kuten aina ja tankkasi sekä palautteli itseään FitDogin juomilla. Tuollaisesta luottopakkauksesta saa olla onnellinen.

Hieman harmittaa kun viimeinen mahdollinen juna lähti kohti Jyväskylää jo kahdeksalta ja näin ollen tapahtuman loppu-puoli jäi näkemättä. Paikanpäällä oli kuitenkin paljon kuvaajia ja on ollut ihana fiilistellä näkemättä jäämiä juttuja niiden kautta. Paluumatka meni unisissa tunnelmissa, Heka nukkui lähes koko matkan ja kotona olimme hieman jälkeen kahdentoista yöllä. Vaikka aamulla väsytti töihin lähtiessä, olen äärimmäisen iloinen että saimme ja pystyimme olla osa tätä tapahtumaa. 

Kiitos Nutrolin!

2 kommenttia:

  1. Oli ihan huikean hienoa, että pääsitte mukaan!

    Aurinkoista viikonloppua toivotellen,
    Jenni ja muu Nutrolin-tiimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne kun pyysitte meitä mukaan!

      Aurinkoista viikonloppua myös sinne!:)
      T.Tiina & Heka

      Poista