Heka THE Helsingin Herra

Eilen käväistiin päivävisiitillä isolla kirkolla. Itseasiassa koko ajatus moisesta reissusta tuli mieleen vasta tämän viikon maanantaina Lomaa on vielä jäljellä ja on mahdollisuus reissata ihan muuten vaan (ilman treenejä, kisoja tai esiintymisiä) niin ajattelin että mikäpäs meitä estää. Kuvat on taattua "laatua" by my iphone.Aamulla hypättiin toiseksi aikaisempaan junaan ja jos jossain me muistutetaan Hekan kanssa täysin toistemme kaltaisia on se, että ollaan molemmat ihan aamu-unisia. Ihan ensimmäiseksi Helsinkiin saavuttuamme suunnattiin ensimmäiseksi Lauttasaareen. Ko.kaupunginosa Helsingissä on kiehtonut allekirjoittanutta jo kauan, en tiedä miksi. Ehkä se on tuo meri-ilma (joka muuten tuntui NIIN hyvältä hengittää) ja horisontissa näkyvä länsisatama sekä risteilylaivat. Lauttasaaresta käpsyteltiin takaisin keskustaan ja se jos mikä on mielestäni Helsingin parhaita puolia (näin koiranomistajan näkökulmasta) on se, että siellä koirat ovat tervetulleita tiettyihin kauppoihin ja kahviloihin. Olin aikeissa mennä Stockmannin ohi (kallis mesta kuin mikä), mutta hetken päästä kaksi myyjää juoksi perään. Pyysivät sisälle ja tarjoilivat Hekalle herkkuja sekä vettä. Ja me maalaiset oltiin ihan ihmeissään sekä huulet pyöreinä näin kivasta kohtelusta. 


Stockalta lähdettiin asemalle ja puksuteltiin paikallisjunalla mummoni luokse Kumpulaan jossa vietettiin loppupäivä kahvitellen, syöden ja kuulumisia vaihdellen. Takaisin Jyväskylään tultiin viimeisellä junalla joka oli täällä hieman ennen puolta yötä.

Piristi kivasti tämmöinen pikkureissu. Oli  muuten luksusta lähteä liikkeelle vain YHDEN repun kanssa, tähän voisi oikeasti tottua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti