Haaste toukokuulta

Juuh elikkäs (ai vitsi että tykkään käyttää tuota) saatiin jo toukokuussa Maaliin kastetut hännänpäät-blogilta 11 kysymyksen haasteen, jonka ajattelin tässä lauantai-illan ratoksi vihdoin ja viimein tehdä. Joten eiköhän sitten aloiteta.

1. Lenkkeilettekö paljon metsässä?
Päivittäin, käydäänköhän me edes muualla? Metsä on jollain tavalla sellainen hiljaisuuden retriitti, jonne on ihanaa lähteä koiran kanssa lenkille jossa sielu ja mieli rentoutuvat mielestäni mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lisäksi vaihtelevat maastot ovat mielestäni mitä parhainta liikuntaa koiralle. Siinä kehittyy paitsi kunto (myös sen omistajan kjeh), motoriikka ja onhan se myös äärimmäisen tehokasta liikuntaa lihaskunnon ylläpitämiseen. 


2. Kuinka usein harjaat koirasi?
Kun ei ole sitä turkkia mitä harjata. Mutta silloin kun Hekalla oli pidempi turkki, kävin sen kammalla läpi oikeastaan viikottain. 

Kuva - Salme Mujunen

3. Millaiset blogit pääsevät lukulistallesi?
Jollain tapaa erottuvat ja erilaiset. Vaikea kuitenkaan eritellä yksityiskohtaisesti että miten ja millä tavoin. Pyrin itsekkin monipuolisuuteen oman blogini kohdalla. Vaikka tykkäänkin lukea paljon mm.treenipostauksia, on minusta lukijana ihan kiva nähdä ja kuulla paljon muustakin. Erityistä plussaa annan kyllä siitä, jos kirjoittajalla on omaperäinen tyyli ilmaista asiat.

4. Montako pantaa koirallasi on?
Kehtaako sitä edes sanoa? Liian monta, mutta kyllähän koiralla pitää olla pantoja joka tilanteeseen ja lähtöön.

Kuva - Kanashop

5. Haluaisitko muuttaa jotakin koirassasi? Mitä?
Olen aikoinaan ehkä jopa hieman liikaa ehdollistanut Hekaa siihen itse tekemiseen, mikä näkyy toisinaan mm.liian korkeana vireenä ja ylikuumumisena. Toisaalta vaikka Heka on minun toinen koirani, on se silti ensimmäinen kunnon harrastuskoirani ja siinä sitä sitten olin onnesta pähkinöinä koirasta, joka tykkää tehdä asioita kanssani. Virheitä on tullut tehtyä.

Kuva - Salla Kuikka

6. Minkä rotuisen koiran haluaisit seuraavaksi?
Niin kauan kuin harrastan koirien kanssa, aion lähes 100% varmasti pysyä villakoirassa. Toisinaan kuitenkin haaveilen sellaisesta pienestä, lyhytkarvaisesta chihusta. 

7. Lempiharrastuksesi koirasi kanssa?
Agility ja koirafrisbee.

Kuva- Salla Kuikka

8. Onko sinulla "inhokkirotua?" Mikä?
En nyt varsinaisesti voi sanoa että minulla jotain inhokkirotua olisi. Voisin muotoilla sen asian mieluummin niin päin, että minkä rotuista koiraa en ikinä ottaisi. Jotain aivan äärimmäisyyksiin jalostettua rotua, esim. saksanpaimenkoiraa ja englanninbulldoggia.

9. Mikä on paras hetki päivästä koirasi kanssa?
Se hetki kun tulen töistä kotiin ja lähden Hekan kanssa lenkille sekä päivästä riippuen kun ollaan hallilla treenailemassa. Lisäksi päivitän somen pääasiassa iltaisin ja tykkään kun Heka tulee kylkeeni kiinni sohvalle siksi aikaa.

10. Pidätkö paimenkoirista?
En kaikista.

11. Mikä on lempi-koirablogisi?
Nyt tuli paha kysymys. En osaa luetella jotain tiettyä. Kysymykseen nro. 3 kirjoittamani vastaus antaa joitakin vastauksia myös tähänkin.

Semmoista tällä erää ja koska olen tylsä ja sen verran laiskalla tuulella, en lähde haastelemaan ketään joka olisi ollut fiksuinta tehdä jo ajat sitten. Tämmöisiä ajatuksia ja virkisti kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti