Kesäinen treenikimara

Hehei, mehän treenataan! Vihdoinkin!

Maanantaina oli kiekkopicnic Haukkuvaarassa, tosin ne picnic-eväät taisivat olla kiltisti kaupan hyllyllä. Ehkäpä ensi kerralla sitten. Pääasiassa harjoiteltiin heittoja ohjaajien kesken ja siinä jos jossain, oppii ehdottomasti parhaiten erilaisista heittotyyleistä ja etäisyyksistä myöskin. Olen jopa löytänyt itselleni uuden, ihan suosiksi kiilanneen heiton; Backhandin. Ei jestamandera kuin kiva heitto se oikeasti on! Testasin sitä sitten ihan toiminnassa Hekankin kanssa joista se sai joka ainoan kiekon kopattua. Butterfly'n kanssa tökkii. Silloin kun osaan heittää sitä oikein, Heka koppaa kiekon oikein nätisti ja napakasti mutta auta armias jos yhtään heittää väärin -> PLÄTS! Heka saa kiekon kuonolleen. Onneksi tuo kaveri ei nyt ole moisesta moksiskaan.

Heka myös demosi aloittelijoille kuinka lähdetään harjoittelemaan flippiä. Tuosta flipistä olen kyllä äärimmäisen iloinen kuinka hyvin se nykyään onnistuu. Jos sen kanssa menee syystä tai toisesta pieleen, niin vika on joka kerta ollut siinä että olen itse heittänyt kiekkoa liian lyhyesti tai pitkästi.

Kuva - Csilla Bakos

Eilen käytiin Jessican ja koirien kanssa aksaamassa hallilla. Alunperin piti mennä kennelkerhon kentälle, mutta koska sateinen sää ei houkuttanut kumpaakaan niin paineltiin mukavuudenhaluisina hallille. Eiköhän se sade sitten sillä samalla sekunnilla loppunut eikä pilviä näkynyt sen koommin. Perus. N.kuukauden mittainen tauko oli tehnyt meidän molempien päänupeille selvästi ihmeitä. Heka teki puomilla täydellisiä stoppeja vaikka nostin virettä ja A:llakin se loikkasi vain kerran yli. Mutta kyllä huomasin taas sen seikan, että juoksari vaatisi enemmän muistuttelua. Nytkin focus oli eteenpäin menemisen sijasta enemmän allekirjoittaneessa. Onneksi kuitenkin Jessica oli kupilla namipoliisina, joten saatoin itse keskittyä pelkästään ohjaamiseen. Kiitokset treeniseurasta, otetaanhan pian taas uusiksi!

Lisäksi tehtiin 6 esteen pätkällä mm.pakkovalssia sekä persjättöä ja twistiä. Rytmitin ensimmäistä hyppyä aluksi väärin jonka seurauksena Heka pudotti riman. Siinä sen taas näki kuinka hukassa toisinaan olen tuon pakkovalssin kanssa, mutta lopuksi sieltä tuli ihan hyviäkin onnistumisia. Heka oli vähän liiankin intopiukeena tauon jälkeen, mutta vitsit että sen kanssa oli kivaa! Tai no onhan tuon kanssa kivaa aina, mutta eilen se tuntui jotenkin sellaiselta ihan superkivalta!

Se oli vähän sellainen treenisepustus tällä kertaa ja aika perussettiä. Tästä se aktiivisempi treenailu taas alkaa ja syksylle on tiedossa myös vaikka mitä kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti