KanaCollectionin ensimmäinen sponsorikoirakko

Ihanainen ilopilleri Kana oli allekirjoittaneeseen yhteydessä tällä viikolla ja kysyi, haluaisinko olla KanaCollection ensimmäinen sponsorikoirakko.

Menin tästä kaikesta ihan sanattomaksi mutta suostuin tietysti enemmän kuin mielelläni. Tästä lähtien KanaCollection on mukana siivittämässä Hekan liitoa.


Mikä ihmeen KanaCollection?

Kana suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä, turvallisia, hauskoja ja mielikuvitksellisia pantoja, taluttimia sekä valjaita kaikenkokoisille koirille vuosien kokemuksella. Handmade-mittatilauspuoli on ollut toiminnassa ja vuodesta 2009 lähtien. Inspiraation näihin herkullisiin ja rakkaudella tehtyihin pantoihin Kana saa kahdelta espanjalaiselta rescuekoiraltaan, Princessiltä ja Annielta. Ko.mallistosta löytyy panta koiralle kuin koiralle, sillä valinnanvaraa riittää niin värien kuin kuosienkin tiimoilta. Erityistä plussaa saavat värikkäät ja pehmeät pantamateriaalit.

Heka sai ensimmäiset, Kanan tekemät pannat kaulaansa vuonna 2012.

Angry Birds & dimangi

Ihastuin noihin pantoihin oitis. Ne ovat paitsi tyylikkäitä, myös ihanan pehmoisia. Villakoiran omistajana pidän tärkeänä, ettei panta hankaa kaulan aluetta joka ajellaan koneella lyhyeksi.

Jimi vaaleanvioletissa dimangipannassaan ja toisessa kuvassa Hekalla on yllään satiinivuorellinen Paavo pesusieni-panta.

Koska villakoira on turkkirotu, suurta plussaa Kanan tekemissä pannoissa saa turkkiystävällinen, takuttamaton ja liukas satiini joka ei kuluta karvaa lainkaan. Se onkin hyvin suosittu materiaali muidenkin turkkirotujen (kuin pelkästään villakoirien) keskuudessa. 

Ihan ylimmässä kuvassa Hekalla on yllään Kanan meille lahjoittamat vermeet. Ihan huikean hieno siipipanta mustalla satiinivuorella, pinkillä liekkikuosilla ja koska Heka on kirjaimellisesti kuin valkoinen elosalama, valitsin pantaan tuollaiset hopeiset glitter-salamat. Mukana tuli vielä "Pehmeee!"-sarjan hihna heijastimella sekä tuollainen ihan yybersöpö kakkapussibägi. Kyllä nyt kelpaa edustaa kisoissa, tapahtumissa ja haastatteluissa.

Miljoonat tsiljoonat kiitokset Kanalle tästä mahdollisuudesta!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haastatteluista puheenollen, meillä on ollut melkoista hulinaa ja vientiä tämä viikko. Heti maanantai-aamuna alkoi puhelin piristä ja se on siitä lähtien soinut päivittäin. Maanantaina käytiin antamassa haastattelu YLE radio keski-suomelle ja samassa yhteydessä meistä kuvattiin pätkä alueellisiin uutisiin sekä nettiin. Molemmat klipit voi käydä katsomassa näiden linkkien takaa:


Koska nyt on ollut ilmassa pieniä väärinkäsityksiä, kyseessä eivät olleet mitkään koirafrisbeen SM-kisat, vaan yhdysvaltalaisen Skyhoundz sekä eurooppalaisen KMARCh-formaatin järjestämät kisat. Tässä lajissa koira ei saa titteleitä nimensä eteen, koska laji ei ole kennelliiton alainen ja sellaiseksi se tuskin edes tuleekaan. Koirafrisbeellä on omat 3 kattojärjestöä/formaattia, nuo 2 edellämainittua sekä USDDN jonka tiimoilta kisataan Helsingissä syyskuussa.

Tuomaritkin painottivat Turussa "just go there and have fun with your dog!" Ja se kyllä alleviivaa hyvin sitä, kuinka upeasta lajista onkaan kyse. Koirafrisbee...se on PARASTA JUST NYT!

2 kommenttia:

  1. Oo ihanaa että Heka on päässy sponsorikoiraksi! Aivan ihanat pannat, vois Miuxillekkin harkita! Ja onnea vielä, ootte huippuja frisbeessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuli kyllä aika yllätyksenä itsellekkin tuo sponsoripyyntö, mutta tottakai suostuin. Kana tekee NIIN ihania pantoja, nyt vaan ehdottomasti valitsemaan sieltä Miuxillekkin jotain - valinnanvaraa on vaikka kuinka ;)

      Poista