Kaupunkijuhannus

Siitä on meidän juhannuksen vietto tehty. Olin aluksi kuitenkin aikeissa käydä mökillä ihan päiväseltään, mutta ei tuo viileä keli olisi liiemmin houkutellut koko päivää ulkona viettämään ja mitä siellä pienessä mökissä yksin istuskelemaan. Niinpä suuntasin koirieni kanssa äitini luokse. Grillattiin, käytiin katsomassa lehtisaaren juhannuskokkoa, saunottiin ja illalla ajeltiin n. 1½ tuntia Jyväskylää ristiin ja rastiin. Koirat oli tietysti messissä koko ajan.

Tajusin myös, etten ole vielä tänä kesänä ehtinyt (!) ollenkaan käymään mökillä, joten heinäkuussa otan yhden viikonlopun kokonaan vapaaksi koiramenoilta ja painun koirien kanssa mökkeilemään. Ei ole kesää ilman edes yhtä mökkiviikonloppua. Näin vaan on näreet.


Kuva(t) on taas ihan Heka-painotteisia (ellei noita kahta ylläolevaa kuvaa lasketa), mutta jos ihan suoraan sanon niin Jimistä vaan ei enää yksinkertaisesti saa hyviä kuvia. Jimillä on ollut varsinkin aurinkoisina päivinä ongelmia silmiensä kanssa. Ne tuppaavat rähmimään, punoittamaan eikä Jimi mielellään ulkona ollessaan pidä silmiään kunnolla edes auki. Eläinlääkärin kehotuksesta silmiä huuhdellaan boorivedellä ainakin kahdesti päivässä ja iltapäivällä niihin tiputetaan viscotears-geeliä, joka tekee silmien ympärille sellaisen suojaavan kalvon. Maanantaina Jimillä on rutiinikäynti eläinlääkärissä, missä poistetaan hammaskiveä ja pyydän kyllä samalla tarkistuttamaan nuo silmät uudelleen. 

Heka on lähinnä levännyt tiistaisen kraniohoidon jäljiltä, mutta eilen aktivoiduin vahvistamaan sille kahta eri seuraamisposition variaatiota. Viikon päästä aukeaa ilmoittautuminen Jyväskylän koiratanssikisoihin ja vaikka kuinka tätä asiaa pallottelin, olen päättänyt ilmoittaa Hekan sinne molempiin lajeihin. Samana päivänä olisi ollut myös agilitykisat, mutta sitten mietin että tuon kanssa kun ei koiratanssia enää tavoitteellisesti tehdä ja en usko enää lähteväni koiratanssikisojen takia muualle päin Suomea kisaamaan, niin käydään nyt sitten nämä tanssikarkelot tanhuamassa. Agilitykisoja on kuitenkin tarjolla joka viikonloppu ja siellä sun täällä. Senkun vain valitsee minne päin haluaa lähteä. HTM:ään meillä on musiikki, freestyleen ei mutta en ota asiasta stressiä. HTM-ohjelmaan on tarkoitus sisällyttää nuo kaksi eri variaatiota kahdesta seuraamispositiota, jotta saadaan siihen kaksi suuntaa lisää. Naksuttelin ensin ensimmäistä n. 5 minuuttia ja toiset 5 minuuttia toista suuntaa. Yllättävän hyvin Heka nämä hiffasi, vaikka aluksi näytti että peräpää ei millään tahdo pysyä suorassa. Naksuttelulla sain kuin sainkin oikeat kohdat poimittua ja uskoisin saavani nämä elokuun kisoihin mennessä suht.hyvälle mallille. Mennään sillä mitä meillä silloin on.

Eilen sain myös tuurauspaikan tiistaille Julian valmennukseen ja vahvistin paikkani Tiian heinäkuiseen HUGE-treeniin. Semmoisia juhannuskuulumisia tänne näin vähän kaikenlaisella muulla lörpöttelyllä höystettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti