Päivitys ennen viikonloppua

Jotkut lähtee viikonloppuna koiratanssikisoihin, toiset menee agilitykisoihin...vaan mitä me tehdään? Me mennään töihin ja esiintymään Jyväskylän KV-näyttelyyn! Jyväskylä järjestää poikkeuksellisesti tänä vuonna 2 KV-näyttelyä; Helmikuussa ja tietysti perinteiseen tapaan myös marraskuussa. Helmikuun näyttelyn teema on Kalevala jonka pohjalta olen luonut koiratanssiohjelman, ja esitämme sen ryhmäkilpailujen yhteydessä. Muuta koiratanssiin tai muihin harrastuksiin liittyviä esityksiä meillä ei nyt helmikuussa ole, joten tuntuu suorastaan luksukselta saada keskittyä vain yhteen ohjelmaan. Sampoksi naamioitua vatia olen duunannut hieman lisää sitten viime näkemän ja nyt se on koko komeudessaan näinkin hieno.


Hekalle duunasin samasta kankaasta ja koristeista huivin. Huomenna käyn hakemassa omat vaatteet paikallisesta naamiaisasu-liikkeestä ja illalla suunnataan paviljongille viemään tavaroita ja harjoittelemaan. Lisäksi olen lauantaina Jyväskylän kaverikoirajaoston tehtävissä, tarkistamassa rokotuksia. Se on onneksi tuttua touhua agilitykisoista.

Eilen olin pitkästä aikaa Jimin kanssa kaverikoiravierailulla, Väinönkadun palvelukeskuksessa. Vierailu oli hieman totuttua hiljaisempi, mutta onneksi rapsuttelijoita kuitenkin loppujen lopuksi riitti. Jimi ehti jo ennen vierailua järjestää kotona melkoista draamaa ja pelkäsin, että joudun tulomme vielä perumaan. Konetin Jimin kuonon, kaulan, tassut, korvat, hännän ja nivuset mutta kuonoa konettaessa se ulahti ja alkoi huutaa korvia vihlovasti. Jimi on kyllä siitä melkoinen draamakuningas, että kun se kiljuu, niin se kiljuu sen verran kovaa että varmasti koko tienoo kuulee. No ei nyt sentään, mutta melkein. Kurkkasin samantien suuhun ja kulmahampaan edessä oleva hammas (mikä se nyt sitten onkaan) oli ikenien ympäriltä ihan veressä. Kokeilin, että heiluuko hammas tms mutta ihan jämäkästi se tuntui kiinni olevan. Verenvuoto loppui yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin, mutta edelleen mietin että miten se on voinut verta vuotaa.

Tämän päivän ajan olenkin seurannut Jimin syömisiä kuin haukan katseella, katsonut pystyykö se syömään luita yms kovia mutta syömisen suhteen ei ainakaan näytä olevan mitään ongelmia. Päinvastoin. Ei tarvitse mainita kuin sana RUOKA, niin vanha draamakuningas on ensimmäisenä paikalla. Täytyy tuota nyt kuitenkin edelleen seurata, voi olla aiheellista varata hammaslääkärille aikaa jo reilusti ennen kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti