torstai 3. marraskuuta 2016

Silkkistä shoppailuterapiaa

Omistaja on reilut 1½ viikkoa toipunut hammasleikkauksesta ja antibioottikuurin aiheuttamista jälkikivuista. Heka sen sijaan on saanut rauhassa palautua osteopatiasta, hoidon vaikutukset ovat nyt ns. "tapissa" ja tuo koira on täysin oma itsensä. Tekemättömyyden keskellä voi sitten sortua yhteen sun toiseen houkutukseen ja mikäpä sitä voisi paremmin piristää mieltä, kuin pieni shoppailukierros eri verkkokaupoissa.

Ensimmäisenä hankintalistalla oli uusi treenireppu hajonneen tilalle. Alunperin oli tarkoitus hankkia ihan joku tuikitavallinen urheilureppu tms, mutta onneksi satuin selaamaan Waldogsin tuotevalikoimaa ja sinne olikin lisätty reput & laukut-osio. Waldogs on nykyään suosikkipuotini rotutuotteiden suhteen siitä lähtien, kun suunnittelija loihti Hekan kuvan pohjalta sporttisen villakoira-kuosin. Voitte näin ollen arvata kuinka innoissaan eräs Tiina oli, kun pystyi tilamaan repun, jonka etummaiseen taskuun on painettu Heka-kuosi tekstillä Dream Team. Se on aivan yhtä ihana kuin miltä kuvissa näytti.


Toisena hankintana piti etsiä Hekalle reissujen päälle uusi kevythäkki. Kröhöm, tuolle ei nyt välttämättä ollut NIIN kova tarve, sillä Hekalla on entuudestaan yksi kevythäkki auton takaboksissa ja toinen (Jimin vanha) kevythäkki Haukkuvaarassa treenejä yms häppeninkejä varten ettei tarvitse aina purkaa tuota autossa olevaa. Koska reissaillaan paljon mm.junalla ja olen itse ehkä liian mukavuudenhaluinen, koin helpommaksi hankkia kolmannen kevythäkin joka menee täällä kotona pieneen tilaan ja joka on helppo ns. napata reissuun mukaan. Tilasin ko.kevythäkin Milopet-verkkokaupasta. Ihan pakko on antaa propsit erittäin nopeasta toimituksesta myös täällä blogin puolella. Tein tilauksen sunnuntaina ja jo maanantai-iltana sain tekstiviestin lähikauppaan saapuneesta paketista. Kuvaa ei valitettavasti ole, sillä häkki on tällä hetkellä työpaikallani.

Seuraavat ihanuuudet tulivat vastaan ihan puolivahingossa. Olen jo jonkin aikaa etsinyt mm.frisbeeliivin alle sopivaa paitaa, joka olisi materiaaliltaan ns.liukasta mutta sen pitäisi olla varsinkin selän puolelta nihkeämpää ettei liivi nouse ylös. Nämä ihanat satiinipuserot löysin Dog It Life-verkkokaupasta ja olivat vielä tarjouksessa silloin. Tilasin ensin testimielessä yhden ja jos se täyttäisi yllämainitut kriteerit, en epäröisi laittaa toista tilausta tulille. Puseron etuosa on joustavaa, liukasta satiinia ja takaosa puuvillatrikoota. No sehän natsasi ihan täydellisesti! Nyt näitä täydellisyyksiä löytyy 2 ja voi olla, että saatan jossain vaiheessa hankkia vielä kolmannenkin...ja neljännen.Viimeisimpänä (vaan ei suinkaan vähäisimpinä) oli tarkoitus löytää Hekalle talveksi hieman kevyempi nappula. Ko.vuodenaikaan kisataan vähemmän, jolloin kulutuskaan ei ole niin suurta kuin mitä esim.kesällä. Turvauduin tuttuun ja turvalliseen ProBoosteriin ja valitsin ko.merkiltä kokeiluun kaksi erilaista vaihtoehtoa - pienten/keskikokoisen koirien, kanapohjaisen nappulan sekä herkkävatsaisille soveltuvan lammaspohjaisen safkan. Jos jompikumpi natsaa ja Hekan maha pysyy hyvänä, tilaan sitä sitten isomman satsin. Tämmöiset pienet kokeilupussit on ihan mielettömän käteviä!

Tällä viikolla päästiin kuitenkin palailemaan treenikentille ja lauantaina olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa epistelemään. Niistä lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti