torstai 10. marraskuuta 2016

Kadonnut rytmitys

On tuo agility kuulkaa niin hieno laji. Toisinaan miltei kaikki sujuu kuin rasvattu ja taas jo toisessa hetkessä sitä on lähes valmis repimään hiukset päästä, kun mikään ei suju. Mutta ei siinä mitään, ylä ja- alamäet kuuluu lajiin kuin lajiin ja joku tässä agilityssakin koukuttaa kaikesta huolimatta.

Oma rytmitykseni on kyllä nyt ihan kadoksissa ja nähtäväksi jää, että milloin se löytyy ja millä hetkellä. Eilisissä treeneissä ei ollut kontaktin kontakia, joista olisi tarvinnut kantaa "huolta" ja me sen sijaan sitten räpiköitiin niidenkin edestä. Kyseessä oli Ville Liukan ideoima tekniikkatreeni - välistävedot, päällejuoksut, takaakierrot ja irtoamiset esteille. Ihan peruskauraa. Rytmitys ja rintamasuunta olivat ihan päin prinkkalaa ja niinkin arkinen asia meille, kuin sivuttaiselle hypylle irrottaminen oli NIIN vaikeaa ettei tosikaan. Rata rullasi vauhdilla eteenpäin, jonka seurauksena oma pääkoppa meni "kiire"-moodiin ja siitähän tuli sitten ihan pelkkää hutilointia.

Juokseminen banniin ja toisella kerralla jouduin kävelyhommiin. Heka oli aluksi melko ihmeissään, että miksi tuo muikkeli ei juokse. Oli se linjaaminen ja rytmittäminen vieläkin ihan hakusessa. Mutta pysyipähän päänuppi paremmin kasassa ja ainakin Julian mukaan hommassa oli silminnähden erittäin hyvä meno. Siltä se ei kyllä tuntunut, videolta jokainen voi päätellä että menikö tuo nyt hyvin vai huonosti.


Kyllä täältä vielä noustaan, on noustu ennenkin. Moni on muuten kysellyt, että miksi Jyväskylän KV-näyttelyn sivuilla ei ole mainintaa tämän vuoden oheisohjelmista. Tässä tulee vastaus: Koska sellaisia ei tänä vuonna ole. Sain itsekkin lukea asiasta tapahtuman facebook-sivun kautta. Toisaalta olo on hieman helpottunut, sillä viime vuoden järjestelyt oli tosi stressaavia ja ensimmäisen näyttelypäivän jälkeen lähdin kotiin itkuisena. Kun taas toisaalta tuntuu ns. "syrjään työnnetyltä", viimeiset 10 vuotta on näitä yhdessä tehty ja sitten asiasta saa lukea jostain facebookista. Ei siinä mitään, tilat kävivät ahtaaksi jo viime vuonna ja ymmärrän siltä osin täysin tämän ratkaisun. Ajattelinkin viettää viikonlopun ihan vaan kotona rentoillen, lenkkeillen ja nauttien. Ehkä saatetaan jopa pyörähtää hallillakin, mutta tämän vuoden Jyväskylän KV-näyttelyn jätän ihan suosiolla kokonaan välistä.

Mutta hätä ei ole tämän näköinen, nimittäin ensi kuussa on koiramessut ja myös me ollaan Hekan kanssa messissä! Millä tavalla ja missä? Siitä sitten lisää hieman myöhemmin. P.S: Säästyypähän kaikki rahat messariin kun ei tarvitse Jyväskylässä niitä kuluttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti