keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kennelkerhon toiminnan esittelypäivä

Viikonlopun jäljiltä ei olla mitään sen erikoisempia duunailtu. Paitsi eilen. Kennelkerho järjesti omalla kentällään aholaidassa toiminnan esittelypäivän, jossa esiteltiin kerhon harrastustoimintaa näytöksillä ja tietoiskuilla. Lisäksi lajeja oli mahdollista päästä kokeilemaan myös oman koiran kanssa.

Olin lupautunut Hekan kanssa agility ja -koiratanssinäytöksiin. Vaikka yleisöä ei tungokseksi asti ollutkaan, Hekasta oli enemmän kuin kivaa päästä kurvailemaan 6 esteen rallia. Koiratanssinäytöksessä olimme ainoa koirakko, joka esiintyi htm:llä. Tuumailin jo viikkoa ennen että millä väkerryksellä sitä oikein esiintyisi, mutta päädyin meidän tuttuun ja turvalliseen Marry Me-ohjelmaan. Yhden position sentään vaihdoin aivan ohjelman loppupäähän, mutta olin jo lähes satavarma ettei Heka pysty ihan täysillä nokkaansa tukossa pitämään. Koreografia on sille tuttu, se mokoma tietää jo liian hyvin mikä positio seuraa minkäkin jälkeen, sitten alkaa mopo keulia ja vauhti kiihtyä. Onneksi satunnaisia haukahduksia tuli vasta ihan loppupuolella ja ihan lopussa ei enää yhtäkään. Nyt kyllä viimeistään menee htm-musiikki vaihtoon ja täytyy ruveta ihan tosissaan virittelemään jotain uutta. Tuo ennakoimisesta johtuva keuliminen ärsyttää.

Oli kuulemma ne Heka ennakoinnit näkyneet ihan yleisöön asti.

Henri Luomala oli ottanut Heinolassa kuvia mineistä sekä medeistä ja ilokseni huomasin, että Hekakin oli takertunut linssiin. Yhden kuvan laitoinkin jo edelliseen bloggaukseen näytille, mutta tässä ne muutkin vielä.
Tuo viimeisin kuva nousi kyllä ehdottomaksi suosikkikuvakseni, mitä Hekasta on agilityradalla saatu. Joku muukin kuvaaja oli ilmeisesti ollut paikalla, sillä järjestäjän puolelta kuvia lupailtiin myös sieltä taholta. Niitä odotellessa.

Olin alustavasti lupautunut perjantai-aamupäiväksi Tikan koululle agilitynäytökseen Hekan kanssa, mutta nyt näyttäisi siltä että työt sotkee harrastuksia. Toisaalta voi olla hyvä antaa elosalaman nyt huilailla useammankin päivän kuin yksi tai kaksi. En tiedä olenko jo neuroottinen, mutta jotenkin tuntuu ja näyttää siltä, että tuossa vasemmassa etujalassa/olkavarressa on jälleen jotain isompaa lihasjumia. Tahti agilityn suhteen on ollut melkoinen ja olen nyt itse hieronut ja venytellyt Hekaa useammin. Magnesiumia ja glukosamiinia menee edelleen vuorottain 6 viikon välein. Sain kuitenkin varattua Päiviltä hoitoajan Hekalle juhannusviikolle. Juhannuksena ja sen jälkeen pidetään hieman pidempi tauko kisoista, kun pitää olla äidin apuna muutossa ja Jimille varasin ajan hammaskiven poistoon. Huomisesta lähtien onkin taas luvattu ihan törkeää hellettä, eli mitään erikoisempaa ei täällä varmasti tehdä. Korkeintaan ollaan ihan hyytyneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti