Helsingin reissu ft.Breakfast with doggies

Yhteistyössä: Dagsmark Petfood Oy

Helmikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna minä ja Heka hyppäsimme Helsinkiin vievään junaan. Ison kirkon päässä osallistuimme Dagsmark Petfood Oy:n järjestämään aamiaistilaisuuteen, minkä he järjestivät yhteistyössä Clarion-hotellin kanssa. Samalle reissulle buukkasin myös tapaamisen ihanan Eeviksen kanssa, jopa erakkosieluinen Hekakin lämpeni hänelle yllätysnopeasti. Niin, se Heka joka on koko ikänsä ollut yksinäinen sielu eikä liiemmin kaveeraa kuin ennestään tuttujen ja lähipiirin kanssa. Nyt kuitenkin on Eeviskin hyväksytty Hekan toimesta sisäpiiriin.


Itse aamiaistilaisuus oli todella hyvin järjestetty ja koirilla oli tilaa hengittää, sillä vilinää piisasi. Ihmisten aamupalapöydän lisäksi koirille oli katettu Dagsmarkin toimesta oma buffet. Hieman mietitytti miten Heka jaksaa ja suhtautuu moisessa hälinässä koska se ei näin vanhemmalla iällä suhtaudu yllämainittuihin niin hyvin. Herra elovalkea käyttäytyi kuitenkin ihan kuten nuorempanakin, kameroille poseeraten ja herrasmiesmäisellä karismalla. Mitä nyt king Heka himself vaati koko sohvan itselleen ja irvisteli muille, jos joku sattui tulemaan liian lähelle reunaa.


Reissu oli todellinen pikavisiitti, sillä olimme Helsingissä vain yhden yön ja lähdimme lauantaina iltapäivällä takaisin Jyväskylään. Oli ihana nähdä aina niin lämminhenkistä Dagsmarkin väkeä, muita brändilähettiläitä ja seuraajia sekä tietenkin Eevistä. Syke oli tällä välin äitini hoteissa, jotta saimme Hekan kanssa viettää aikaa keskenämme. Niin hienosti ja täysin ennakko-oletuksia vastaan Heka tämän edustusreissun hoiti, että saa jatkossakin ottaa nämä hoidettavakseen.

P.S: Eikä Sykettä olisi liiemmin tuonne aamiaiselle voinut edes viedä, se olisi syönyt koko buffetin tyhjäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti