Kun koko kevät ja suunnitelmat kariutuu...

Vielä 7.3.2020 kirmasimme Sykkeen kanssa kauan odotetulla, Janika Majasaaren, agilitykurssilla. Tuolla kyseisellä hetkellä ja vielä ennen sitä, ei meistä varmasti kukaan osannut edes aavistella missä mittakaavassa se nimeltä mainitsematon virus tulisi meidän kaikkien elämäämme rajoittamaan. Ensimmäiset rajoitukset tuntuivat hieman pehmeämmiltä kun kilpailutoiminta pysähtyi, mutta vain muutamia päiviä myöhemmin evättiin myös kaikki kouluttautumis -ja valmentautumismahdollisuudet kun agilityhallit ympäri Suomen laittoivat ovensa säppiin. Kaikki kevään suunnitelmat, kilpailut, reissut, messut...koko kalenteri tyhjeni kertalaakista ja kevät näyttää hyvin tyhjältä. Tuntuu oudolta katsoa pelkkiä valkoisia sivuja.


Se kuitenkin täytyy muistaa, että meistä kukaan ei ole tässä tilanteessa yksin. Jokainen joutuu sietämään tällä hetkellä epämukavuutta, mutta nämä rajoitukset mitä maamme hallitus on tässä tilanteessa saattanut voimaan, on tehty koko yhteiskunnan parhaaksi. Huoli on maailmanlaajuinen ja kaikki on nyt toissijaista terveyden jälkeen. Nämä ovat meidän kaikkien yhteiset talkoot ja meistä jokaisella on vastuu korren kantamisessa kekoon. Tilanteeseen liittyy myös paljon huolta, epävarmuutta sekä myös surua ja murhetta ja jokaiselle meista sallittakoon myös ne harmituksen tunteet. Mutta tämä päättyy vielä. Tehdään siis yhdessä kaikkemme, että tämä päättyisi mahdollisimman nopeasti, noudatetaan ohjeistuksia ja pidetään toisistamme huolta.

Itse siirryin tämän viikon maanantaina toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi etätöihin ja ensimmäisestä viikosta kotitoimistossa on selvitty. Ajatus blogiin kirjoittamisesta on ollut mielessä päivittäin, mutta koska elämää on pitänyt järjestellä sekä miettiä uusiksi ja vielä sopeutua tähän kaikkeen, en ole pitänyt sitä tärkeimpänä prioriteettina. Täällä kuitenkin olemme jälleen ja minulla on teille vaikka ja mitä kerrottavaa. Tästä blogitekstistä tulisi aivan liian pitkä, jos kertoisin kaiken tähän ja jotta tämä(kin) pysyy elinvoimaisena sekä kiinnostavana, tekstiä tulee tietyin väliajoin.

Toivon terveyttä ja voimia teille kaikille, ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti