Let's the game begin - gamesmölleistä 2 voittoa

Tein hetki sitten trimmaukseen liittyvän julkaisun instagramiin ja ajattelin käyttää tämän luovuuden nyt hyväksi bloginkin puolella.

Minun ja Sykkeen ensi vuoden ja kauden tärkein päätavoite on agilityn games SM-kilpailut, jotka käydään heinäkuun puolessa välissä Oulussa. Itseäni nuo peliluokat motivoivat hieman sitä perinteistä agilitya enemmän. Oma seuramme järjesti keskiviikkona pelimöllit, minne tottakai osallistuin Sykkeen kanssa. Snookerin lisäksi pääsimme pelaamaan gamblersia, joka oli se minun ja Hekan juttu. Mikäli snookerin ja gamblersin ratapiirrokset keskiviikolta kiinnostavat, käykää katsomassa ne tuomarina toimineen Laura Mätön facebook-julkaisusta:


Aloitettiin snookerilla ja rata oli tähän mennessä haastavin minkä olen pelejä pelatessani nähnyt. Mietinkin monia eri variaatioita mennä koska meillähän oli myös olemassa uusintamahdollisuus. Ensimmäisellä kierroksella päätin napata kolmen punaista estettä kombinaatioin 7A-B-C ja 2x 5A-5B ja painua siitä sitten loppusuoralle. Syke oli liukas kuin saippua, kamalaa pelastelua muutamassa kohdassa mutta maaliin saavuttiin puhtaasti 49 pisteen ja voiton kera. Toisella kerralla päätin pelata upporikasta ja rutiköyhää sekä yrittää kerätä kaikki neljä punaista. Homma alkoi tökkiä kombinaatiossa 6A-6B, keppien vieressä ollut putki oli Sykkeelle liikaa ja aikaa tuhraantui kun keppien sijasta putki oli väkisin imaista pienen punaisen mennessään. Päästiin muistaakseni loppusuoran kolmannelle esteelle, kunnes tuli äänimerkki ja siitä suorinta tietä maalihypylle. Laura totesikin jälkikäteen, että aika olisi varmasti riittänyt loppuun ellei homma olisi alkanut kepeillä takkuuntua.


Gamblersissa sen sijaan sitten sai juosta ihan sielunsa pohjasta. En tiedä menikö Syke jotenkin ns. henkisesti jumiin tuosta snookerin putki/keppihässäkästä, mutta gamblerissa jumiutuminen jatkui entisestään. Syke mm.kielsi A:n (kahdesti) ja teki muutenkin ihan ihmeellisiä ratkaisuja. Tällä kertaa loppuosuusa alkoi muurista (kerroingambler) ja päästiin neljänneksi viimeiselle esteelle, kunnes äänimerkki tuli ja suoraan maaliin. Tässäkin oltaisiin ennätetty suoriutua suunnitelman mukaan, jos Syke olisi jättänyt haahuilematta. Otettiin kuitenkin gamblersistakin voitto "hurjalla" 15 pisteellä.

Aloin sitten enemmän miettiä Sykkeen jäätymistä. Menikö se totaalisesti niin henkiseen jumiin siitä snookerin putki/keppihässäkästä, että ei sitten uskaltanut gamblersissa tehdä joitakin juttuja? Sitten tuli mietittyä myös sitä, että onko sillä jokin paikka jumissa ja siksi ei tehnyt mieli nousta esim. A:lle? Vai oliko sille (vielä tässä vaiheessa) radalla haastavia kohtia, että käsijarru meni päälle? Mene ja tiedä. Sain ensi viikolle molemmille koirille ajat kraniosakraalihoitoon, joten tuleepahan nyt sitten tsekattua mistä on kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti