Syksy tulee - mitä tapahtuu missä & milloin?

Kulunut viikko on pitänyt uskomattoman kiireisenä. Oppisopimuskoulutus on kolmea työpäivää vaille valmis ja tänään oli pitkään jännitetty tutkintotilaisuus sekä näytön loppuarviointi. Ja se meni kaikki heittämällä läpi! Sain pelkästään korkeinta mahdollista arvosanaa joka kohtaan, eli kiitettävää K3:sta. Täten olen hyväksytysti suorittanut osatutkinnon, joka käsitteli hyvinvoinnin tuottamista eläinten avulla. Suosittelen ko.tutkinnon osaa kaikille, jotka ehkä unelmoivat eläimen käyttämistä osana esim.ihmisläheisessä työssä.

Näyttöraportin ohella ennätin kuin ennätinkin laittamaan myös uutta blogikirjoitusta tulille koirafrisbeehen liittyen SporttiRakkiin. Sen pitäisi tulla julki ihan tässä lähipäivinä ja suora linkki koirafrisbee-osioon on tässä: SporttiRakki - koirafrisbee. Nyt kun päästiin sopivasti itse aiheeseen, niin tämän vuoden frisbeekilpailut lähestyvät kovaa vauhtia ja treenikertoja on takana pyöreät 0. Tämä kesä on ollut suoraan sanottuna surkea (siinä missä talvikin oli liukas) ja koska vettä on satanut lähes jatkuvalla syötöllä, nurmialueetkaan eivät ole päässet kuivumaan. En ole halunnut ottaa minkäänlaisia riskejä liukastumisen suhteen. Jos nyt edes sen kerran pääsisi heittämään ennen kisoja, niin saisi vähän muistuteltua koiralle ettei tarvitse vetää virettä yli.

Kuva - Salla Kuikka

Asiaa ja infottavaa on paljon, mutta jatketaan vielä hetki samalla linjalla. Olen tämän vuoden OnniDog-tapahtumassa kouluttamassa koirafrisbeetä torstaista perjantaihin. Ihanaa olla mukana yhden välivuoden jälkeen! Juuri samaan ajankohtaan tosin osuvat juuri nuo frisbeekisat, joten siksi ei voida olla koko viikonloppua paikalla. Mutta parempi se kaksikin päivää on kuin ei mitään. Mihinkään koulutuksiin emme Hekan kanssa osallistu, sillä palautumisaika kisojen ja OnniDogin välillä on lähes olematon. Ja sitä paitsi Heksandeerus menee laseroitavaksi saman viikon keskiviikkona. Mutta siellä se pyörii mukana joka tapauksessa, toimien virallisena koulutusten valvojana.


Tähän loppuun on vielä ihan pakko laittaa kuva meidän uudesta, yli-hienosta autotarrasta jonka takana on jälleen Waldogs. Kukapa muukaan siinä komeilee kuin itse valkoinen elosalama. Kyllä nyt kelepoo huristella ympäriinsä. Muita turinoita on luvassa sitten omassa, erillisessä tekstissä. Tämä oli nyt sellainen "mitä missä ja milloin?"-sillisalaatti. Nyt kun koulu on saatu päätökseen, siirryn kokonaan uuteen työhön ja jää enemmän aikaa myös koirajutuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti