Lomalle lompsis

Auringonpaiste ja vajaat 5 astetta pakkasta. Pitkään mielessä pyörinyt ajatus kameran ulkoiluttamisesta tuntui tämän päivän sään perusteella jopa liiankin houkuttelevalta. Tuumasta toimeen. Sillä reissulla vierähtikin sitten reippaat 4 tuntia.



Editointivaiheessa huomasin jokaisessa kuvassa hennon, mutta paksun mustan raidan. Näissä kolmessa kuvassa se näkyy kaikista heikoimmin. Tiedä sitten oliko linssissä jotain shaissea, mutta putsasin kaikki kolme objektiivia ja se sitten selvinnee seuraavan kuvaussession aikana. Sitten kyllä sydän itkee verta ja lujaa jos se raita ei ole hävinnyt.

Eilen alkoi KAHDEN viikon mittainen hiihtoloma! Hekan kannalta sehän tarkoittaa sitä, että treenejä on buukattu sekä agilityn, että frisbeen osalta ja muutenkin ajattelin nyt laittaa kaiken kuosiin 2 viikon päässä olevia lemmikkimessuja varten. Arkena sitä tuppaa olemaan töiden jälkeen aika väsynyt ja aivokapasiteetti ei ihan täysillä pysty kaikkea ajattelemaan.

2 kommenttia:

  1. Hei ei hitto mullakin näkyi tällä viikolla joku musta raita kun otin kuvia! :O mulla se tosin näkyi jo kuvausvaiheessa ja vaihdoin putkea mut se näkyi ihan riippumatta siitä kumpaa objektiivia käytin :( sit hätäännyin ja hinkkasin objektiiveja ja runkoa sormilla puhtaaksi :D Sitten se hävisi ja sitten tuli takaisin mutta ainakaan sitä ei näkynyt enää torstaina kun kuvasin rallytreenejä eikä missään kuvissa kun olen noita muokannut. Kyllä hittolainen oikeesti säikähdin että nyt kaikki on hajalla :D täytyy vaan toivoa ettei se tule enää takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhtään kiva tunne :(

      Nyt kun itseasiassa vilkaisin vielä kameran kautta niitä kaikkia kuvia, kyllä se musta raita näkyi jo niissä. Ei kuitenkaan itse kuvausvaiheessa. Jännityksellä odotan että tuleeko se takaisin, toivottavasti ei. Kun kamera tai objektiivi menee hajalle = elämä on hajalla :P

      Poista