Heka junnuohjaajan kartturoitavana

Allekirjoittanut on edelleen sairaana, antibioottikuurilla ja liikuntakiellossa. Sairastuin messarin reissun jälkeen uudelleen ja jos ikinä haluan tästä taudista toipua, on ollut vaan pakko rauhoittaa itsensä. Hekaa se ärsyttää kun suurin osa päivästä kuluu sängyn pohjalla ja ollaan päästy tekemään vain sellaisia perus-hihnalenkkejä. Kyselin sitten facebookissa, että löytyisikö Hekalle innokasta ohjaajaa tiistain agilityvalmennukseen. Innokkaita löytyi monia ja lopulta ihana junnupop-ohjaaja Anni tarjoutui treenaamaan Hekan kanssa enemmän kuin mielellään. Annilla ja Hekallahan on yhteistä agilitykokemusta viime heinäkuulta, kun he osallistuivat epiksiin ja vielä voittivat minien konkariluokan.

Rata vaikutti äärimmäisen haastavalta, mutta Anni tuntui hallitsevan Hekan jopa paremmin kuin minä itse. Heka oli kuitenkin ehkä hieman vieraskorea, mikä näkyi jokseenkin matalampana vauhtina. Loppua kohden Anni alkoi pistämään reippaammin jalkaa toisen eteen ja siinä samassa Hekan vauhtikin tietysti kasvoi. Video kertonee kaiken oleellisen.


A:n kontakti ehkä hieman yllätti. Toisella kerralla Heka jopa rytmitti laukkaa oikein ja siinä hivottiin jo lähes täydellistä kontaktia. Priimasuoritusta oli turha edes odottaa, sillä edelleen(kin) tilanne A:n kanssa on niin retuperällä kuin olla ja voi. Joululomalla on enemmän aikaa koiraharrastuksille ja aion pakottaa itseni hallille useammankin kuin kerran.

SUURET kiitokset Annille vielä tätäkin kautta! Heka oli superonnellinen päästessään juoksemaan ja itselleni tuli pelkästään hyvä mieli kun katsoi näiden kahden menoa. Toivottavasti olen ensi tiistaihin mennessä jo kunnossa, sillä haluaisin päästä kunnolla edes kerran treenaamaan valvovan silmän alle ennen joulutaukoa. Anni on kuitenkin luvannut olla käytettävissä ensi viikollakin jos en itse ole vielä liikuntakykyinen. 

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu :)

    http://actingpocoyo.blogspot.fi/2015/12/yksitoista-kiperaa-kysymysta-videoituna.html

    VastaaPoista