Sussa on kipinä - sen kanssa synnytään

Salla kaipaili viime viikolla kuvattavia ja koska frisbeekuvia ei ole koskaan liikaa, käytiin saman viikon keskiviikkona viskelemässä kiekkoja Alban rannassa.

Kaikki kuvat on ottanut Salla Kuikka



"Mitkä lihakset!"

Juuri tuolla lauseella kaverini facebookissa kommentoi Hekan lihaskuntoa. Totta puhuen en itse ole edes kiinnittänyt asiaan niin suurta huomiota (tietysti kun näen Hekan joka päivä ja elän sen kanssa 24/7), mutta kyllähän se kieltämättä aikamoinen bodari on. Ja niin pitääkin olla kun harrastetaan fyysisesti vaativia lajeja.

Torstaina olin kouluttamassa agilitya Keski-Suomen Kennelkerholla viimeisen kerran tänä vuonna. As i said before, aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen vaikka kuinka yrittäisi sen saada riittämään. No can do. Kiitokset kaikille ihanille koirakoille jotka ovat kentällä olleet minun kouluttaessani, olette sanoillanne saaneet allekirjoittaneen ihan herkistymään ja muistamaan miksi tätä ylipäätään teen. Rakkaudesta lajiin. Nyt annan kaiken aikani töille, perheelle, kavereille ja tietysti Hekalle.

Päivi kävi samana päivänä antamassa Hekalle kraniosakraaliterapiaa sekä myös hieman laserhoitoa. Ainoastaan niskassa ja yläselässä oli pientä, silkkaa lihasperäistä jumia jotka kuitenkin aukenivat tuosta noin vaan. Nivelissä tai nikamissa ei ollut mitään huomautettavaa eikä muutoinkaan koko kropassa kuin nuo edellämainitut lihasjumit.

En tiedä tehdäänkö mitään sen ihmeellisempää tällä viikolla. Ensinnäkin, on aivan järjettömän kuuma ja toiseksi se ennen juhannusta ilmoittamani muutto tapahtuu TÄNÄ viikonloppuna! Siihen saakka see ya soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti