perjantai 3. maaliskuuta 2017

ShowlinkPets 25.3.-26.3.2017

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

"Kaksi päivää lemmikkejä Jyväskylässä 25.26.3.2017. Keski-Suomen ainoa lemmikkimessutapahtuma."ShowlinkPets-lemmikkimessut järjestetään Jyväskylän paviljongissa jo kolmatta kertaa.

Ohjelmassa on mm. Suomen Kennelliiton kaksi pentunäyttelyä kaikille roduille, molempina messupäivinä. Lisäksi messuilla järjestetään kissa ja- kaninäyttely sekä siellä pääsee näkemään myös monen moista muuta karvallista ja karvatonta lemmikkiä. Royal Canin-areenalla ohjelmasta vastaavat mm.frisbeekoirat ja nähtävillä on muutakin monipuolista ohjelmaa, esim.lemmikkitalent-kilpailu. Viime vuonna tapahtuma teki yleisöennätyksen, joten eiköhän pistetä paremmaksi tänä vuonna?

Kuullostaa aika kivalta? Sitähän minäkin.

Minulla on ilo kertoa vielä kertaalleen, että toimin tänä vuonna ShowlinkPets-tapahtuman yhteistyöbloggaajana. Mitä tämä yhteistyö sitten pitää sisällään? Pääpaino on nimenomaan sosiaalisessa mediassa. Väläyttelen silloin tällöin sekä facebookissa, että instagramissa ja myös täällä blogissa meidän valmistautumisesta messuille. Lisäksi laitoimme kuluneella viikolla käyntiin 2 arvontaa, joissa palkintona on kaksi kahden hengen lippupakettia ShowlinkPets-messuille. Liput oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn yhtenä päivänä ja ko. lipuilla pääsee myös samana viikonloppuna järjestettäville kirja, viini ja- ruokamessuille. Kirsikkana kakun päällä tulen muistamaan katsojia ja lukijoita myös siellä ruudun toisella puolella itse messuviikonloppuna, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Tässä vielä suorat linkit, jota kautta käynnissä oleviin arvontoihin pääsee osallistumaan:
Facebook-arvonta
Instagram-arvonta

Siinä missä ko.messut järjestetään jo kolmannen kerran, myös me olemme Hekan kanssa olleet osa esiintyjäkaartia saman verran. Tästä tapahtumasta on tullut ehdoton suosikkini Jyväskylän KV-näyttelyn lisäksi ja yhteydenpito sekä kaikki messuihin liittyneet asiat ovat toimineet järjestäjän kanssa erinomaisesti ja moitteettomasti. Sellaisen tahon kanssa on enemmän kuin ilo päästä tekemään yhteistyötä. Hekan ja minun puolesta ko.viikonlopun ohjelma näyttää tällä hetkellä tältä.

Lauantai 25.3.2017
Klo 12.00: Koirafrisbeenäytös
Klo 13.30 Valkoinen Elosalama-show

Sunnuntai 26.3.2017
Klo 12.00: Koirafrisbeenäytös
Klo 14.30: Valkoinen Elosalama-show

Aloitin vuoden alusta Keski-Suomen frisbeekoirien uutena yhteyshenkilönä ja näin ollen ko.näytöksen järjestämisvastuu on pääasiassa minun käsissäni. Toki olen nuo samat show't järjestellyt myös edellisinä vuosina, joten kaikki on siltä osin ihan tuttua. Hekalla ja frisbeekoirilla on messuilla oma osasto ja se löytyy B2-hallista, läheltä Royal Canin-areenaa. Hekan oman show'n sisällön suunnitteleminen on vielä kesken. Tekisi mieli toteuttaa kaikkea mahdollista mitä mieleen tulee, mutta aika on valitettavasti rajallinen. Kyselin ihmisten mielipiteitä sisältöön liittyen facebookissa ja sieltä tulikin monia toteuttamisen arvoisia ideoita. Toki tähän(kin) alle saapi heittää kommenttia, jos jotain tulee mieleen. Kiitollisena otan kaikki ehdotukset vastaan. Huhhuh. Olikoha tässä nyt suurinpiirtein kaikki? Lähempänä messuja tulee vielä tietysti tekstiä niihin liittyen, mutta tämä on nyt tämmöinen ennakkoinfo-pläjäys.

Nähdään kolmen viikon päästä ja sitä ennen myös sosiaalisessa mediassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti