tiistai 21. maaliskuuta 2017

03 - Heka valmistautuu ShowlinkPets-messuihin #trimmaus & kiekkojen huolto

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Messuviikko on käynnistynyt. Tekemistä riittää vielä vaikka kuinka, mutta ainakin Hekan osalta kaikki on onneksi ihan selvää. 

Eilen valkoinen elosalama pääsi (joutui) pesulle ja trimmattavaksi. Mietin pitkään, hartaasti sekä sydämellä että raaskinko ajaa Hekalle irokeesin jo tässä vaiheessa kevättä. Kävin viime viikolla ostamssa sille Hurtan lämpöhaalarin oikeastaan juuri siihen nojaten, että jos tulisi hieman kovempia pakkasia, pystyisin pitämään Hekan silti lämpöisenä. Ja hei, eihän me siellä ulkona asuta!

Tuumasta toimeen ja Heka sai eilen puuttuvan palasensa takaisin. Kyllä tuo irokeesi vaan on niin suuri osa Hekan olemusta.


Tänään Heka on taas vaihteeksi lepäillyt. Allekirjoittaneelle sen sijaan kävi vähän köpelösti töissä, sillä kumartuessa selässä vihlaisi ja kipu tuntui hetken aikaa ihan kallonpohjassa asti. Tilanne on tällä hetkellä se, että pää ei käänny kunnolla oikealle. Niskaan eikä selkään sen sijaan ei enää satu, mutta aroilta ne silti tuntuvat. Kokeillaan ensiavuksi lämpöhoitoa sekä lihasrelaksantteja. On vaan toivottava että tilanne saadaan näiden avulla laukaistua.

Koska mitään sen ihmeellisempää en pysty (ainakaan tänä iltana) tekemään, onneksi sentään kykenin pesemään ja huoltamaan Hekan kiekot.


Harjoitellessa kiekkoihin tarttuu kuolaa ja jos niitä ei silloin tällöin pese, ne saattavat heitessä livetä käsistä. Ja kyllä muuten olivatkin kuolaisia. Yh. Viikonloppuna Hekalla on käytössään sen ehdottomat lempikiekot, Jawz Pupit. Kävin lisäksi jokaisen kiekon reunat tunnustelemalla läpi ja jos sieltä olisi löytynyt vekkejä, olisin ne polttanut sileiksi. Sellaisia ei kuitenkaan löytynyt yhtäkään. 

Kiekkokassiin pakkasin paitsi esityskiekot, kuolapyyhkeen sekä myös muutamia mallikappaleita isojen koirien kiekoista ja Hekan muita kiekkoja. Varsinaista frisbeemyyntiä meillä ei tänä vuonna ständillä ole, mutta toki sinne saa tulla keskustelemaan, kyselemään neuvoja sekä hypistelemään miltä erilaiset kiekot tuntuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti