lauantai 18. maaliskuuta 2017

01 - Heka valmistautuu ShowlinkPets-messuihin #uinti

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

ShowlinkPets-messut ovat jo ensi viikonloppuna. Hurjaa. Tuollaiseen tapahtumaan valmistautuminen on varsinkin sen koiran kannalta ihan oma lukunsa. Hekan täytyy paitsi suoriutua peräti neljästä esityksestä, on sille myös järjestettävä riittävä määrä taukoja.

Pyrin keskittymään nimenomaan koiran hyvinvointia lisääviin asioihin/toimintoihin. Valmistautuminen aloitettiin eilen, kun Heka kävi uimassa Aquabarksissa. Tarkoitus on hieman herätellä sitä lihaskuntoa -sekä kestävyyttä. Toki uinti itsessään ei siihen riitä, vaan Hekan kuntoa on hitaasti, mutta varmasti nostettu monipuolisella liikunnalla. Uinti vain on siihen mitä loistavin bonus. Frisbeen perässä juokseminen sekä erilaiset temput/hypyt vaativat koiralta lihasvoimaa ja kestävyyttä. Ja jos nämä asiat eivät ole kunnossa, koira väsyy eikä se kykene suoriutumaan riittävän hyvin.

Videoklippi Hekan eilispäivän uinneista löytyy meidän instagram-tililtä, jonne pääset klikkaamalla blogin oikeasta sivupalkista löytyvää linkkiä ->


Uinnin jälkeen Heka nukkui kotona hurtan bodywarmer-haalari päällä. Myöhemmin samana iltana hieroin ja venyttelin koko koiran läpi. Koko lauantaipäivä on pyhitetty levolle ja palautumiselle sekä rauhalliselle lenkeille. Yksi tärkeimmistä asioista onkin riittävästä levosta huolehtiminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti