sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

02 - Heka valmistautuu ShowlinkPets-messuihin #lepopäivä & frisbeetreenit

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Lauantain, eli uinnin jälkeisen päivän pyhitin ihan kokonaan Hekan osalta lepäämiselle. Kävimme vain rauhallisilla hihnalenkeillä emmekä tehneet minkäänlaista kiihdyttävää toimintaa. Näin ollen sen mieli sekä kroppa saavat palautua/tasaantua kaikessa rauhassa, eikä sitä kiihdytetä esim.lelujen heittelyllä. 

Itselleni meinaa melko usein tulla aikatauluongelmia jonkun tärkeän tapahtuman tai kisojen alla. Pitäisi jonkinlaista muistuttelutreeniä tehdä, mutta töissä käyvänä se meinaa toisinaan aiheuttamaan lisähaasteita. Heka kyllä muistaa tarvittavat asiat, että sinällään sen kanssa ei tarvitse "hiki hatussa" treenata. Ihan en kuitenkaan kylmiltään halua lähteä messuille esiintymään, joten realistinen tavoite oli tehdä vähintään kahdet kertaustreenit. Ja hei, me onnistuttiin siinä! Edellisen kerran käytiin heittelemässä kiekkoja hiihtoloman aikaan ja silloin Heka oli kunnoltaan vielä hieman alempana, joten treenit pidettiin melko lyhyinä.

Olin jo viikko sitten lupautunut tuuramaan kouluttajakollegaani aikuisten agilitykurssilla, joten menin hallille ihan tarkoituksella aikaisemmin jotta sain harjoiteltua Hekan kanssa vielä kerran ennen messuja.


Voi kuinka taitava valkoinen elosalama olikaan! Ihan supertaitava! Suoraan sanottuna ihan yllätti, että kuinka tasaisessa vireessä Heka oli koko treenin ajan. Kaikista näyttävimpiä temppuja ei kuitenkaan messuesitykseen oteta. Ihan jo sen vuoksi, että vaikka Hekan lihaskunto -ja kestävyys kasvaakin koko ajan, ei se ole vielä täysin "turnauskestävä." Pidetään kokonaisuus yksinkertaisena, jolloin myös minä saan hallittua koiran virettä sekä tietysti myös omaa päänuppiani.

Enää ei harjoitella ennen messuja, ainoastaan perjantaina käydään koeajamassa messualusta samalla, kun laitetaan ständi pystyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti