keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Huikea messuviikonloppu #ShowlinkPets

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Nyt palaillaan viime viikonlopun messutunnelmiin. Järjestyksessään kolmannet ShowlinkPets-messut järjestettiin paviljongissa 25.3.-26.3.2017 ja samassa yhteydessä olivat myös ruoka,- viini -ja kirjamessut. Kävijöitä riitti ja molempina päivinä tiettyyn aikahaarukkaan (12-15) oli selvästi vilkkaampaa.

Kahteen edelliseen vuoteen verrattuna en ollut tänä vuonna pelkästään esiintyjä, vaan myös ShowlinkPets-messujen yhteistyöbloggaaja. Tähän yhteistyöhön liittyi mm. lippuarvontoja minun sekä Hekan sosiaalisen median kanavilla ja mm.blogiteksti Showlinkin Coccarda-mallistosta. Lisäksi kerroin sanoin, kuvin sekä videoin Hekan valmistautumisesta messuille. Jonkun verran lähetin itse messuviikonlopulta livemateriaalia mm.instagramiin sekä faceen. Ihan mielettömän kivaa vaihtelua ja yhteydenpito järjestäjän kanssa sujui kuin tanssi. Kirjaimellisesti. 

Lämpimät kiitokset vielä kerran Showlinkille luottamuksesta meitä kohtaan!

Perjantaina kävimme hakemassa tuntumaa esiintymisalustaan sekä laittamassa frisbeekoirien messuosaston edustuskuntoon. Meidän lisäksemme viikonloppuna frisbeenäytöksissä esiintyivät Jasmin & Domi sekä Csilla & Ham. Meitä oli alunperin tulossa esiintymään enemmän, mutta samaan aikaan järjestettävä Lahden KV-näyttely piti porukkamme pienenä. Mutta silti tehokkaana.


Kunnon yöunien jälkeen seuraavana päivänä alkoi sitten hyvä, sekä (hallittu) "kaaos." Kerkesimme reilusti ennen esityksiä kiertelemään messualueella, missä Heka ja Domi hyppäsivät Puuilon pisteellä sijaitsevaan pallomereen. Laidalta katsellessa Heka oli ihan haltioissaan pallojen valtaisasta määrästä, mutta sinne hypättyään hommasta tulikin piirun verran vakavampaa.

Frisbeekoirat esiintyivät molempina päivinä klo 12.00. Kuten osasin arvata, lauantai oli yhtä hakemista heittojen ja viretilan suhteen, mutta sunnuntaina kaikkea oli helpompi hallita ja kokonaisuutena sujui paljon paremmin. 


Minulla ja Hekalla oli lisäksi oma Valkoinen Elosalama-show vedettävänä. Esityksen runkoa ja sisältöä mietin pitkään sekä hartaasti, sillä ensimmäistä kertaa minun oli mahdollista kertoa Hekan tarinaa hieman pidemmin. Lopulta päädyin siihen, että Maria haastatteli minua esityksen alussa kysellen mm.Hekan harrastuksista, tv-esiintymisistä yms. Lopuksi esitimme yhden parhaista koiratanssi-ohjelmistamme - oopperan (koiranäyttelyn kummitus.) En voi koskaan kuvailla tarpeeksi, kuinka upeaa sitä on esittää ja miten mahtavasti Hekan vahvuudet tulevat sitä kautta esille.

Videoklipin Hekan sunnuntain esityksestä voi katsoa täältä.

Erittäin otettu olin siitä, että koko eläinklinikka AlmaVetin tiimi vieraili messuilla lauantaina - myös Hekan eläinlääkäri Suvi.


Myöhemmin Suvi kertoi, kuinka haltioissaan he olivat olleet Hekan esityksestä ja että siitä näkee, kuinka se nauttii että me tehdään sitä hommaa yhdessä. Tämän saman lauseen kuulin useammalta muultakin messuvieraalta, joista mieleenpainuvimpana jäi sunnuntaina erään vanhemman naisen sanat "teidän esitys pelasti tämän päivän...!" 

Heka on kyllä oikea ihmisen mieli. Se tuntuu tekevän ympärilleen sellaisen oman kuplan, jossa se näkee ja kuulee vain minun käskyt. Muusta viis. Jopa kesken sunnuntain frisbee-esityksen pamahtanutta ilmapalloa Heka ei noteerannut millään tavoin. Tuo koira on kyllä mitä luotettavin kumppani ja ystävä. Minun varjo sekä oikea käsi.

ShowlinkPets-messut ovat nyt onnistuneesti takanapäin ja lupasin, että tulemme olemaan paikalla myös ensi vuonna. Ja miettikää, silloin minulla on jo PENTU täällä kasvamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti