maanantai 3. marraskuuta 2014

Hiphei se on marraskuu!

Kuva - Salla Kuikka
Mitä nyt ei sään perusteella kyllä uskoisi. Mitään erillistä sepustusta tämän viikon treeneistä tuskin tulee, sillä tarkoitus on vain kenrailla tulevaa viikonloppua varten. Hekan kanssa kirjaimellisesti juostaan ja kiiruhdetaan näytöksestä toiseen. Melkoinen rupeama tiedossa ja meidän ohjelma Jyväskylän KV-näyttelyn suhteen näyttää seuraavanlaiselta.

Lauantai 8.11
*Klo. 10.20 koiratanssinäytös (Abba)
*Klo. 11.15 koiratanssinäytös (HTM)
*Klo. 12.00 agilitynäytös (PopDog Ry)
*Klo. 13.15 koirafrisbeenäytös
*Ennen ryhmiä koiratanssinäytös (Abba)

Sunnuntai 9.11
*Klo. 10.20 koiratanssinäytös (Abba)
*Klo. 11.00 kaverikoiratoiminnan esittely (Jimi)
*Klo. 13.00 koiratanssinäytös (HTM)
*Klo. 13.15 koirafrisbeenäytös
*Ennen ryhmiä koiratanssinäytös (Abba)

Että tällä lailla. Sunnuntai on yhden ohjelman osalta "hiljaisempi" päivä, kun agilitya on vain lauantaina. Mutta riittäähän tuossakin kaikessa runttaamista. Jaksaa jaksaa painaa painaa. Mitään erillisiä sepustuksia tämän viikon treeneistä tuskin on tulossa (ainakaan tähän tietoon), kun tarkoitus on vain kenrailla koiratanssin ja frisbeilyn suhteen. HTM:ään muokkasin musiikin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja kai sitä pitäisi edes yrittää painaa mieleen.


Tuo ajattelutapa kuvaa ihan täysillä omaa ajatusmaailmaani. Parhaat ideat, nehän syntyy tunnetusti yöllä, Kuka sitä nyt päivällä ajattelee. Ei kai tässä muuta sen ihmeellisempää ole tällä kertaa. Näkyillään viikonloppuna Jyvärissä!

2 kommenttia:

  1. Et oo ainut, myös minulla toimii ajatus parhaiten myöhään illalla ja yöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mikä siinä on, mutta minulla se ajatus on kulkenut paremmin öisin jo vuosia. Päivällä, iltapäivällä ja illalla on vissiinkin niin paljon kaikkea muuta että ei ehdi miettimään. Yöllä taas ehtii ja silloin sitä juuri alkaa miettimään kaikenlaista :)

      Poista