maanantai 10. marraskuuta 2014

Kuvia Jyväskylän KV-näyttelystä

Kirjoitan aiheesta hieman myöhemmin ihan kunnolla ja ajatuksen kanssa. Olen vielä melko väsynyt koko viikonlopusta enkä saa taas(kaan) järkevää tekstiä aikaiseksi. Sitä odotellessa tässä on jo "pikkunälkään" muutama kuva näyttelyn oheisohjelmista. Kaikki kuvat on ottanut Salla Kuikka.

Allekirjoittanut, Heka, Jessica & Windy. Abba-teemaan rakennettu koiratanssin pariohjelma

Oheisohjelmien juontaja Maria halusi Jimin juontokaverikseen kaverikoiratoiminnan esittelyn ajaksi

Koiratanssia

Koirafrisbeetä

Mä NIIN rrrrrrakastan tätä lajia!

2 kommenttia:

 1. Heka on kyllä niin supertyyppi! Ja joku vielä kehtasi väittää, ettei villakoirista ole kuin kiertämään söpösti kehää näyttelyissä, pyh;)

  Meillä Femma ei harmikseni innostunut frisbeestä ollenkaan, joten taitaa se jäädä Fiiliksen lajiksi. Koiratanssia varten ollaan opetettu paljon uusia temppuja neidille, mutta ketjuttaminen on vielä harjoittelua kaipaavaa hommaa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heka on kyllä melkoinen multitalentti ja samaa sanoi näyttelyn oheisohjelmien juontajakin. Oli kaiken lisäksi ihan loistavaa pr:ää tälle rodulle esitellä sitä mahdollisimman monen lajin osaajana.:)

   Oletko kokeillut innostaa Femmaa frisbeellä siten, että laitat sen ns. vierimään pystyssä? Moni koira innostuu varsinkin siinä vaiheessa ja useimmitenhan koirat lähtevät liikkeen perään. Kokeile jos et ole vielä testannut.;)

   Poista