perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä - vielä tulee kauniita päiviä

Jos joku olisi kuukausi takaperin sanonut noin, en välttämättä olisi sitä jotakuta ehkä uskonut. Kylmän kesäkuun jälkeen summer is back - finally! Me ollaan NIIN lomalla. Kokonaiset 2 viikkoa! En ole edes uhrannut pienintäkään ajatusta treeneille tai tuleville kisoille. Nyt nautitaan, rentoudutaan ja tietysti kaikista tärkeintä, lomaillaan.

Edes viime ja tulevien päivien helteet eivät ole saaneet allekirjoittanutta valittamaan, vaikka en helteiden suurimmaksi ystäväksi tunnustaudu. Osan koirien lenkeistä olen korvannut uintireissuilla, vaikka siellä järvessä onkin lätrännytvain Heka. Jimi on kuitenkin ollut mukana muuten vain, sehän nyt tapojensa mukaisesti välttelee vettä kaikin keinoin. Tästä voikin päätellä, ettei vanha herra ole osannut arvostaa kun olen joka tapauksessa sen mahaa ja kylkiä kastellut. Pidemmät lenkit olen ajoittanut aamuun sekä iltaan, kun on ollut jo viileämpää ja tämä järjestely tuntuu passaavan molemmille. Hekakin on ihan silminnähden nauttinut siitä, kun ollaan pidetty treeneistä ja kisaamisesta taukoa. Taisi olla silläkin nollauksen paikka ihan kohdillaan. Keskiviikkoiltana olin kuitenkin normaalisti kouluttamassa omaa ryhmääni hallilla ja "juhlistettiin" meidän ensimmäistä 3.luokan nollatulosta kunnon suklaa ja -vaahtokarkkiövereillä. Olo olikin melkoisen överi ja onneksi sain itse keskittyä vain juoksuttamaan muita.

No jotten ihan puhu läpiä päähäni, eilen ja tänään sään viilennyttyä n. 5 asteella, ollaan treenattu n. vartti kerrallaan frisbeetä. Tai no, voiko sitä treeniksi kutsua kun lähinnä se on sellaista iloista kopittelua ja heittelyä. Hekalla oli alussa se ongelma, että se tykkäsi ensin etutassuillaan ns. "pukata" sitä kiekkoa ja vasta sitten ottaa sen suuhunsa. Siitä tavasta ollaan päästy eroon ja laskin tuossa, että treenikertoja on takana alle 5 ja 90% kiekoista otetaan jo hienosti ilmasta kiinni. Nyt muistin ottaa tabletin mukaan, jotta sain Hekan kiekkoiluja vähän videoitua. 

Linkki videoon löytyy tästä näin: Hekan frisbeetreenit heinäkuussa osa 2

Meille väläyteltiin jo ideaa ilmoittautua Siuntion koirafrisbee-kisoihin, mutta itse en todellakaan ole ajatellut asiaa vielä niin pitkälle. Eli se jää nyt toteutumatta. Heka on ihan aloittelija minä sitäkin enemmän oikea noviisi, joten katsotaan asiaa uudelleen sitten joskus. Heka on kuitenkin osoittanut pystyvänsä tätä lajia tekemään ja videolta ei ehkä jää epäselväksi, kuinka paljon se rakastaa kiekkoilua. Se on ihan superhyberkivaa! Niin kivaa, että päätin hankkia itselleni tulehtuneen selkälihaksen. Öhhöh. Ensin mietin pitkään, mistä se on voinut ärtyä noin pahasti, mutta kaverini totesi että ei sille muuta selitystä ole kuin frisbeen heittely. Kaikkea kanssa. Että eipä tässä mitään ihmeellisempää kyllä tehtäisi, sillä kumartumaan en pysty tällä hetkellä ollenkaan enkä tekemään äkkiliikkeitä.

Mitään sen kummempaa tai elämää mullistavaa ei ole tiedossa, mutta kirjoitellaan sitten kun jotain kerrottavaa on. Nauttikaa kesästä, niin mekin tehdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti