Vuoden viimeinen reissu - koiramessut 2019

Yhteistyössä: Showlink Oy

Viikko sitten suurin osa koira -ja näyttelyharrastajista oli matkalla kohti Helsinkiä sekä monelle tämän vuoden päättävää kohokohtaa. Koiramessut vuosimallia 2019.

Myös meille tämä oli kuluneen vuoden viimeinen edustusreissu ja olimme Sykkeen kanssa paikalla lauantaina, yhteistyökumppanimme Showlinkin vieraina. Heka jäi kotipuoleen äitini hellään huomaan. Itse reissu tosin oli kariutua jo ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa. Olimme matkanneet junalla Jyväskylästä n.10 minuuttia, kunnes jokin kolahti ja sen seurauksena juna joutui tekemään hätäjarrutuksen. Syyksi paljastui lopulta junan alle jäänyt ihminen ja perillä Helsingissä olimme lopulta kaksi tuntia suunnitellusta aikataulusta jäljessä.


LähiVetin eläinlääkäri Eva (keneen tutustuin vuosi sitten) lupautui pitämään Sykkeestä sillä välin huolta, kun kävin hakemassa itselleni koiramessujen pressipassin. Olin viestitellyt Evan kanssa jo aiemmin ko.viikolla ja hän ohjeisti minua lataamaan LähiVetin lemmikkihelp-applikaation puhelimeen. Tästä kiitoksena sain sitten noutaa häneltä LähiVetin, 54 euron arvoisen ensiapupakkauksen.

Syke vieraili Showlinkin osastolla sovittuna aikana ja monia meidän seuraajia kävi moikkaamassa sekä juttelemassa. Lisäksi eräs perhe oli saapunut paikalle ihan vain Sykettä varten. Heillä on unelmissa hankkia kääpiövillakoira joskus tulevaisuudessa ja ovat ihastellen seuranneet molempien koirieni menoa sosiaalisen median kautta. Nämä on juuri asioita mitkä saavat jatkamaan vuodesta toiseen ja kun siitä saa vielä positiivista palautetta, ei ole mitään palkitsevampaa.

Pantakuva - Kana & Nutrolinin ständillä otettu kuva - Anna-Liisa Lundell

Nämä messut ovat siitäkin syystä meille tärkeät, että siellä tapaan aina vuoden päätteeksi suurimman osan koiriani tukevista yhteistyökumppaneista. Kana oli laittanut Sykkeelle sivuun aivan ylisöpön pannan ja Hekalle hän lahjoitti suunnittelemansa Pinsu Y-valjaat. Nutrolinilta Syke sai uuden putelin sporttiöljyä odottamaan ensi kevään treeni -ja kisakautta sekä Heka puolestaan tuttua ja turvallista skin&coatia. 


Koko messujen kohokohta Sykkeen mielestä oli arvatenkin Dagsmarkin ständi. Ensin Jessi lahjoi sitä Hämeellä ja hetken kuluttua Laura. Tehtaalta tuli meille samaisella viikolla ruokalähetys, joten kieltäydyin kohteliaasti Jessin, puoliksi vitsillä, heittämästä kysymyksestä: "tarviitko Tiina ruokaa koirille?" Syke tosin olisi varmasti ollut asiasta toista mieltä.

Se kyllä vähän harmittaa, että messut kutistuivat meidän osaltamme täysin odottamattomasti, mutta ehdittiin kuin ehdittiinkin tehdä kaikki mitä oli suunniteltu. Ensi vuonna ollaan kyllä koko viikonloppu paikalla ja buukataan majoitus.

ISOT kiitokset tämän reissun mahdollistamisesta ja kaikesta muustakin kuuluu ihanimmalle Erikalle. Kiitos myös kaikille teille, ketkä kävitte meitä moikkaamassa. Kun vaan sanat riittäisivät kertomaan, että miten paljon nämä kohtaamiset teidän kanssa minulle merkitsevät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti