Me lähdetään Ouluun!

Yhteistyössä: Dagsmark Petfood Oy

Se on syksy nyt ja syyskuu onkin hyvä polkaista käyntiin aika huikealla uutisella: ME LÄHDETÄÄN OULUUN! Raotin tulevaa sneak and peak-tyyppisesti jo aiemmin instagramin puolella, mutta nyt kerron tarkemmin että miksi me sinne Ouluun ollaan menossa. 


Syyskuun viimeisenä viikonloppuna meidän tiimi pakkaa kimpsut ja kampsut kasaan sekä suuntaa ottamaan pienen irtioton arjesta Lapland Hotels-Ouluun. Kyseessä on suomalainen hotelliketju, jolla on yhteensä 15 hotellia Lapin maakunnassa ja 4 kaupunkihotellia napapiirin eteläpuolella: Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja tietysti Oulussa. Lapin tunnelma näkyy mm.hotellien designissa ja menussa. Tavoite onkin tuoda henkäys pohjoisen lumoa myös keskelle kaupunkien sykettä. Olen myös kuullut, että erityisesti koiravieraat on huomioitu hotellin palveluissa niin ulkoilumahdollisuuksien kuin tehokkaan äänieristyksen ansiosta. How cool is that!

Syksy tulee olemaan todella hektistä aikaa niin töiden kuin harrastustenkin osalta, joten tämmöinen virkistys ennen sitä pimeintä vuodenaikaa tulee kyllä juuri kreivin aikaan. Meidän reissua pääsee seuraamaan reaaliajassa instagramin puolella ja tottakai tunnelmia ilmaantuu myös youtuben sekä blogin puolelle. Oulussa tulemme tapaamaan varmuudella yhden myös meidän aktiivisista seuraajista, somesta tutun Pekko-villakoiran.

Olen tästä kaikesta todella intopinkeänä. Syksy vuodenaikana ei tunnu enää niin pimeältä, kun pääsee tekemään kaikkea siistiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti