Lemmikinomistajan päivät

2 viikkoa edellisestä bloggauksesta ja kuukausikin on ehtinyt vaihtumaan tuossa ajassa. Härregyyd. Vuoden loppua kohti mennään ja tuttuun tapaan meidän kohdalla ne suurimmat must to do-häppeningit ovat vielä edessä.

Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului lähteä tänä viikonloppuna Helsinkiin, esiintymään frisbeenäytökseen lemmikkimessuille. Aloin kuitenkin miettimään omaa sekä Hekan jaksamista, mehän ollaan käytännössä reissattu TOSI paljon tänä syksynä ja ajatus pitkästä ajomatkasta ei oikein hontsittanut. Viimeksi tällä viikolla, kun kotiuduin torstaina neljän päivän mittaiselta nuottareissulta.


Meitä kysyttiin sitten vuorostaan Jyväskylän Kodin Terraan, lemmikinomistajan päiville esiintymään tälle päivälle. 

Heka ei ole nähnyt kiekkoja sitten syyskuun OnniDog-tapahtuman ja jokainen voi itse miettiä mikä oli valkoisen elosalaman reaktio kun se näki minun pakkaavan kiekot laukkuun. Esityksiä oli 2, joista ensimmäisessä Heka oli turhan korkeassa vireessä ja toisessa häilyttiin sen korkean sekä liian matalan välissä. Hieman liukas alusta tuotti jonkinlaisia vaikeuksia, ja yritin tietysti itse auttaa koiraa parhaani mukaan heittämällä normaalia lyhyempiä heittoja. Käytin samaa musiikkia kuin syyskuussa USDDN:ssä, mutta se alkaa ihan tosissaan tökkiä ja kunnolla. En vain ole saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä uutta koreografiaa toiseen musiikkiin. Otan sen kuitenkin tavoitteeksi, että Jyväskylän KV:ssa sekä messarissa joulukuussa meillä on uusi musiikki ja koreografia.

Ihmiset kävivät antamassa Hekalle rapsutuksia ja moni olikin tullut paikalle katsomaan, millainen tuo lärppiskorva on ihan livenä. Kodin Terran henkilökunta antoi Hekalle kiitokseksi ison kassin täynnä herkkuja, leluja sekä aivan ihanan häkkipehmusteen. Kiitos!

Ennenkuin lähdimme Hekan kanssa Voitolla Yöhön!-ohjelman kuvauksiin, meistä tehtiin koirafrisbeen tiimoilta juttu Meidän Koira-lehteen ja edellisellä viikolla ruokakaupassa lehtihyllyllä tuli vastaan tämmöinen.


Juttu on kahden aukeaman mittainen ja sain oikolukea sen etukäteen sekä korjata mahdollisest virheet. Kuvat olivat myös oikein kivoja!

Tuolla kävikin jo aikaisemmin selväksi, kaksi loppuvuoden isointa tapahtumaa ovat vielä edessä. Jyväskylän KV-näyttely on JO kahden viikon päästä, missä meillä on koirafrisbee-näytös ja joulukuussa lähdetään välivuoden jälkeen Helsinkiin messariin. Siellä olemme mukana Suomen frisbeekoirien näytöksessä lauantaina 5.12.

Ensi viikolla ajattelin agilityvalmennuksen lisäksi käydä mahdollisesti epiksissä keskiviikkona ja torstaina Päivi tuleekin tsekkaamaan ja kranioimaan Hekan kropan. Vähän kieltämättä jännittää mitä tuosta kaverista löytyy, sillä meno on ollut aika haipakkaa vaikka olen sitä myös itse hieronut ja venytellyt. Ja hei, viikon päästä sunnuntaina ollaan seuraamassa Voitolla Yöhön!-lähetystä paikanpäällä Helsingissä! Nähdään Susanna ja Aki sekä tietysti muut kisaajat pitkästä aikaa. Ihan huippua! On tässä ollutkin aikamoinen ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti