Viimeiset 4 viikkoa kuvina

Mitä laitetaan? Troppeja laidasta laitaan.

Treenitauko.

Siinäpä ne. On pitänyt kirjoittaa tänne blogiin ties kuinka monettako kertaa, mutta en vain ole saanut yhtään järkevää tekstiä aikaiseksi. Ajattelin sitten päivittää meidän kuulumiset 4 viikon ajalta kuvien muodossa. Helpotti kummasti. Sairastelut ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja syyslomaa ollaan vietetty iloisissa merkeissä.


Viimeisimmät kuvat ovat mökiltä, jonne halusin ihan extempore lähteä vain ja ainoastaan koirien kanssa. Rentoutumaan ja nukkumaan. Täällä on sielu ja mieli levännyt pihahommia tehdessä, frisbeetä heitellessä, erilaisia heittotekniikkoja harjoitellessa ja saunoessa. Ihanaa kun ei tarvitse miettiä mitään, saa vain olla. Ensi viikolla palaudutaan pikkuhiljaa Hekan kanssa treeneihin,sillä vuoden must tapahtuma, Jyväskylän KV-näyttely, on jo 3 VIIKON päästä ja asiat järjestelyjen suhteen ovat vielä ihan vaiheessa. On agilitya, koiratanssia, koirafrisbeetä, kaverikoirailua ja ties mitä.

Huomiseksi onkin luvattu aika kurjaa säätä, joten mikä olisikaan parempi tapa viettää päivää kuin keskittymällä siihen KV-näyttelyyn ja muokkaamalla videoita. Mutta we are back to business ja kyllä tämä tästä taas lähteeä rullaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti