maanantai 9. lokakuuta 2017

Pet2Home.fi

Elokuussa sain oppisopimuskoulutukseni päätökseen vain ja ainoastaan kiitettävin arvosanoin. Ehdin 3 viikkoa tuumailemaan sekä miettimään tulevaa, kunnes hauskojen sattumusten sekä verkostojeni kautta lähdin osaksi uudenlaista lemmikkieläinpalvelua, missä vastaan nimenomaan markkinointiviestinnästä sekä somenäkyvyydestä. Samalla suoritan markkinointiviestinnän ammattitutkintoa ja luon tulevaisuutta yhdessä Mervin sekä Kaisan kanssa. Mervi ja Kaisa ovat siis yrittäjät Pet2Home.fi:n takana ja minä liityin remmiin mukaan syyskuun loppupuolella. Vihdoin ja viimein pystyn yhdistämään itselleni 2 erittäin tärkeää asiaa; työn ja koirat. En voisi toivoa enempää. Pidemmittä puheitta haluan nyt blogin puolella tuoda hieman enemmän esille, että mistä oikein on kysymys.


Mikä on Pet2Home.fi?

Pet2Home.fi on suomalainen verkkokauppa lemmikin turvaksi. Palvelulla ja tuotteella halutaan varmistaa, että mahdolliset karanneet tai kadonneet lemmikit löytävät kaikki tiensä takaisin kotiin, vaikka omistajat olisivat hetkellisesti saavuttamattomissa.

Palvelun ehdoton valtti on lemmikin tietojen muokkausmahdollisuus. 

Palvelun ei ole tarkoitus korvata mikrosirua tai tatuointia, mutta otetaan asiaan liittyen yksi kuviteltu esimerkki:

Lenkkeilijä kohtaa irrallaan olevan koiran myöhään illalla eikä omistajaa näy missään. Koiralla on kuitenkin kaulassaan panta tai päällään valjaat, jossa on kiinnitettynä ID-merkki. Merkin kääntöpuolelta löytyy koiran henkilökohtainen koodi sekä internetsivujen osoite, jonne koodin syöttämällä järjestelmä näyttää löytäjälle karkulaisen sekä omistajan tiedot. Palvelua varten tarvitaan vain internet-yhteys. Löytäjän ei siis tarvitse lähteä selvittämään mistä löytyisi lähin löytöeläintalo, saatika ottamaan selvää mistä voisi löytyä mikrosirunlukija. Näin ollen karkuri pääsee nopeasti takaisin omistajansa ja/tai hoitajansa luo, ilman ylimääräisiä löytöläreissuja.

Palvelun ehdoton valtti on lemmikin tietojen muokkausmahdollisuus. Jos/kun lemmikinomistajalla on tiedossa esim.lomamatka, lemmikin tietoihin on mahdollista käydä vaihtamassa sinne omien tietojensa sijasta hoitajan yhteystiedot. Näin ollen mahdollisen karkaamisen tapahtuessa ja lemmikin löytyessä se tavoittaa sen hetkisen haltijan/siitä vastuussa olevan henkilön. 

Lisäplussaa Pet2Home.fi tarjoaa myös sen suhteen, että järjestelmään on mahdollista lisätä tiedot siitä, mikäli lemmikillä on jokin sairaus sekä siihen liittyen mahdollinen lääkitys. Tämän ja kaiken muun lemmikin löytäjä saa selville pelkän internet-yhteyden avulla. Aika kätevää eikö?


Miten se toimii?

Tiivistetysti. Se on helppoa. Klikkailet itsesi vain Pet2Home.fi-verkkosivulle ja ohjeiden mukaisesti luot sinne lemmikillesi oman lemmikkiprofiilin. Tämän jälkeen saat käyttöösi joko valitsemasi pannan ID-laatalla tai erillisen, omaan pantaan tai valjaisiin kiinnitettävän merkin jossa on lemmikkisi oma, henkilökohtainen koodi. Profiilin luominen kustantaa vain 12 euroa ja riippuen siitä haluatko pannan laatalla vai pelkän merkin, tämä kustantaa 12-16 euroa. Yhteensä koko paketille tulee siis hintaa 24-26 euroa ja palvelu on voimassa kokonaisen vuoden. 

Hekalta löytyy oma, pantaan kiinnitettävä ID-merkki jonka saa tarpeen mukaan vaihdettua mikä panta on milloinkin käytössä. Myös Syke liitetään vielä tämän vuoden puolella Pet2Home.fi-palveluun.

Pet2Home.fi-palveluun voit käydä tutustumassa joko nettisivuilla ja/tai facebookissa.

Jäikö joku asia askarruttamaan tai jotain muuta mielen päälle? Aina saa ja pitää kysyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti